- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindegy, annyira nem fontos, ha elfogy az adat úgyis megáll a céges kártya, akkor majd átkapcsolok a sajátra.
A lényeg annyi, hogy a céges szolgáltatónk eddig a Telekom volt, de ma estétől a Voda lett. Telekomnál egyszerű volt követni a forgalmi adatokat, úgy a hang és sms díjakat, mint az elhasznált és még meglévő adatkeretet is, a Telekom alkalmazásban. Sajnos a Vodánál eddig nem találtam erre módot, de azért jó lenne látni, hogy nagyságrendileg mennyi az annyi. Mondjuk nem vagyok nagy mobilnet fogyasztó, általában 1,2-1,5GB elég szokott lenni egy hónapra, mától meg 7GB-ot kapok a céges kártyára, szóval nagy baj nem lehet, de azért figyelgetem majd a HyperOS-ben, legalább egy darabig. De igazából semmit nem tudok az új díjcsomagunkról, többek közt azt se, hogy mikor van az adatkeret fordulónap, szóval az egyszerűség kedvéért most az is maradt elsején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest