Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsurin
újonc
Sziasztok!
Pár napja vettem egy "be quiet! PURE BASE 500DX" számítógép házat (foxposttal), ami meg is érkezett rendben. Mikor kicsomagoltam észrevettem, hogy hiányoznak a tartozékok (csavarok, útmutató), illetve ami fontosabb, hogy a 3 beépített ventillátor is (gyárilag 3 ventillátorral érkezik). Ez a 3 ventillátor önmagában 12-15ezer forint lenne most újonnan.
A hirdetést azóta törölte az eladó, de ez állt a leírásban:
"Akartam építeni egy erősebb asztali PC-t de végül a konzolnál maradtam.
A ház pár hónapos teljesen makulátlan állapotban van."Picit én is hibás vagyok, mert nem kérdeztem rá a tartozékokra, de szvsz egy "makulátlan" állapotú háznál azt nem kellene feltételeznem, hogy ki lesznek belőle szerelve a ventillátorok (hacsak nem írja külön).
Megírtam az eladónak is a problémámat, egyelőre a válaszát várom.
Kérdésem, hogy ha nem sikerül dűlőre jutnunk, akkor mit lenne érdemes csinálnom, jelenthetem ilyenért, vagy csak egy negatív értékékelést adhatok a félrevezető hirdetés miatt (ha egyáltalán annak számít ez)?(Bocsi ha hülyeségeket kérdeztem, még kezdő vagyok a fórumozásban)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest