- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slee
újonc
Köszi a válaszokat! Hát nekem még nem volt gondom internetes vásárlással, tesóm meg tök tapasztalatlan csak azt nézte, hogy milyen olcsó. Hát akkor ez volt a tanulópénz. Csak marhára bosszantó, hogy akkor ezt így Magyarországon bárki megteheti, hogy büntetlenül lehúz embereket több tízezer forinttal. Pont nincs melóm, lehet akkor én is csinálok egy kamuhonlapot... Elképesztő milyen országban élünk.
-
slee
újonc
Sziasztok!
Az én problémám, hogy a testvérem 3 hónapja rendelt egy okostelefont a digifactortól, de a termék azóta sem érkezett meg és csak ígérgetnek. Tesóm már belefáradt ezért helyette én próbálom visszaszerezni azt a 26 ezer forintot, amivel lehúzták. Egy ideje már nem válaszolnak az emailekre, nem veszik fel a telefont sem. A weboldalon a sok negatív hozzászólás miatt lezárták a fórumot és vásárlóként nem tudok véleményt sem írni. A facebook oldalukon is letiltják a hozzászólásokat és csak a pozitív véleményeket engedélyezik. Az ügyfélszolgálatuk a meghatározott időpontban (hétköznap 8-20) nem elérhető. A weboldalukon van egy kiemelten megbízható „tanúsítvány”, de gyanús hogy a megbizhatowebshop.hu oldalt is ők hozták létre, mert igazából semmi érdemleges infót nem tartalmaz. Azt gondolom átverés áldozatai lettünk. Kérdésemre, hogy hogyan kaphatnánk vissza a kifizetett összeget, azt a választ kaptam, hogy erre nincs lehetőség, mert a terméket már postára adták külföldön.
Szerettem volna a fogyasztóvédelmi hatóságnál bejelentést tenni, de csak ügyfélkapun lehet.
Tegyek feljelentést?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest