-
LOGOUT.hu
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stonerice
őstag
-
Stonerice
őstag
válasz #64791808 #879 üzenetére
Már nem egy határidő volt kitűzve. Hétfőig hagyom rendezni, vagy vissza is küldheti a vga-t(ami tök egyszerű és fair szerintem). Ha megint semmi, jöhet a fizetési meghagyás. Sajnos elsőre is azért húzódott, mert a postai ragszám ellenőrzés ügyében,(amit e-mailen kértem) 2 hetet kellett várni az eredményre/válaszra. Ezt a választ tegnap kaptam meg, és egyből le is esett, hogy hazudott mint a vízfolyás.
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
válasz raziel01 #875 üzenetére
Eddig értem!
Megvan a cím és a név. Szerződésnek tekinthető a privátüzenetbeni üzenetek? Például, hogy beismerte, hogy megkapta a terméket stb.. Illetve Csomagfeladó vény is felhasználható?
Bíróság már húzósabb összeg nem?[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Stonerice
őstag
Üdv! Ez a közjegyző általi fizetési meghagyásos eljárás mennyibe fáj?
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,