Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz
jubilleum
üzenetére
Jól tetted, hogy aludtál rá, szerintem sem átverés.
Etikailag pedig nagyon nehéz megítélni, ahhoz szerintem tudni kéne a teljes igazságot. Lehet csak simán akciós volt és nem tudta olyan jó áron ottahogyni, és később rájött, hogy igazán nincs is rá szüksége, így ő annyiért eladta, amennyiért vevőt talált rá.
De lehet, hogy egy "hiéna" aki ilyen akciókra vadászik, és ha talál egy jót, felvásárolja az egész bolti készletet és ezután drágábban értékesíti a termékeket.Mindent összevetve, nincs ezzel szerintem semmi gond. Te önként vetted meg annyiért amennyiért, ha zavar, hogy drágábbért vetted meg tőle, mint amennyiért ő vette, akkor csakis magadat hibáztathatod, hisz ha körültekintőbb lettél volna, akkor mondhattál volna nemet ott helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest