Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Sajnos nem írtunk. Naivan azt gondoltam, hogy 131 pozitívval nem szükséges
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium
üzenetére
Hozzáteszem: az az eljárási rend (protokoll), ha csalásgyanú merül fel bejelentés alapján a banknál, a pénzfelvételt onnantól szűrik (ellenőrzik, tiltják, bankkártya "elromlik", stb), tehát az első bejelentés után van esély, hogy a kicsalt pénz zárolásra kerül a rendőrségi eljárásig. Mindenkit buzdítok, hogy tegyen bejelentést a fogadó bankhoz, ha biztos benne, hogy csalás áldozata lett. Vesztenivalója nincs, a rendőrségi feljelentést is meg kell tenni, mindkettőt online érdemes elvégezni.
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
PandaMonium
üzenetére
"Ez látszattevékenység..."
Nem."Foxposttól előértesítés, vagy nyomkövetési azonosító nem érkezett. Azért jelentettem mert gyanús hogy egyik napról a másikra eltűnt az összes hirdetése és amit meg akartam venni az fel van függesztve.
Közben a banktól visszakaptam a pénzt, azt írják hogy visszautasítva. Nem tudom mi történik itt, rákérdeztem az eladónál de már tiltva vagyok." -
envagyok
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nálam egy 5000ft-os átverés után, amikor feljelentést se tettem, hívtak a rendőrségtől kb 1 év múlva, hogy látták, utaltam én is az embernek, kaptam-e árut.
Mikor elmeséltem mi történt, jótt levél, hogy a bíróság tárgyalja az ügyét. Ha akartam volna megkaphattam volna a pénzt is.Volt egy másik eset, amikor igen nehezen jött meg a ddr3-asnak nevezett ddr1-es alaplap, de én ezt tudtam, úgy vettem meg.
Ott is jött hívás a rendőrségtől. -
Narxis
nagyúr
válasz
PandaMonium
üzenetére
Igen, most felkínáltam az illetőnek a személyes átvételt. Még nem válaszolt rá.
-
raziel01
veterán
válasz
PandaMonium
üzenetére
Sőt a rendőrség is azt fogja mondani, hogy honnan tudod egy nap után, hogy átvert. Kérik majd, hogy várj 1-2 hetet. És utána meg évekig lehet reménykedni meg rohangálni a bíróságra.
2-3 év után megállapítják, hogy átvert de ettől még nem kapod vissza automatikusan a pénzed. Polgári pert kell indítani utána.
Úgyhogy a lényeg, hogy régi tagtól kell venni, sok pozitívos eladótól és akkor 98%-ban kizárható az átverés esélye. Fontos, hogy ne úgy legyen 20 pozitívja, hogy újoncoktól pár hónap alatt kapta. Illetve én azt szoktam még figyelni, hogy eladóként legyen sok értékelése, mert ha vevőként van neki az szvsz nem sokat ér, mert időben utalni bárki tud de attól még nem lesz automatikusan jó eladó.
Utánvéttel semmivel nincs jobban védve az ember. Nem egy sztori volt, hogy postán bontotta ki az ember a csomagot, benne volt a féltégla és ugyan úgy évekig ment a bíróságra járkálás. -
válasz
PandaMonium
üzenetére
Ha lesz valami, szólunk.
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
Nem tud válaszolni. Ha meg akarja oldani az esetet, akkor meg fogja tudni, például ír nekünk. Ha nem akarja megoldani, akkor bármilyen eszköze lehetne, akkor se fogja.
-
válasz
PandaMonium
üzenetére
A privát üzeneteidnél ott van a hirdetés linkje, tudod jelenteni. És kérlek jelentsd is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen videókártyát?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest