Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposi1
tag
válasz
#64791808 #955 üzenetére
Szia!
Teljesen mindegy ki mit gondol a tény az hogy egy 50ezer Ft-ot meghaladó bűncselekmény történt.
És a rendőrség dolga nem az hogy elgondolkozzon azon hogy én vajon miért ültem fel egy ennyire olcsónak hirdetett készüléknek.
Ha már a paragrafust betartják pontról pontra más esetekben akkor én is elvárom ezt tőlük egy ilyen dolog kapcsán is.
Egyébként ami a legnagyobb biztonságot jelentette számomra az volt hogy UTÁNVÉTES rendelést kértem.
Mint kiderült erről is többet tudnak a bűnözők.
Ugyanis addig nincs csomagbontás amíg a futár kezében nem landol az összeg.
Én abban hibáztam de nagyot hogy abban a pillanatban nem hívtam a rendőrséget és hagytam a futárt elmenni a pénzzel.
De ha valaki a 7-ik 12 órás éjszakást nyomja zsinórban és reggel felkeltik 2 óra alvás után az nem biztos hogy egy pillanat alatt jó döntést tud hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Blabok nyakrögzítő M méret
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest