- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avp1
csendes tag
válasz
Brando37 #893 üzenetére
kaposvári vagyok.. valamit össze kell hozni meglehet fogni nekem le van mentve az egész beszélgetés és a meghirdetett terméke is, mert már törölte most néztem. De a gépemen megvan
A bankszámlaadat amit megadott tuti hogy az övé, szal abból már tudnia kell a rendőrségnek ki ő valójában.
A bizonyíték pedig itt van a zsebünkben csak el kell indítani.. Gyanítom nem csak mi 2en vagyunk pici esélye lenne, hogy pont itt megtaláltuk egymást. Jóval többen lehetünk..
Rendőrségnél van ismerősöm holnap rákérdezek mizu ilyen esetben meg, dobjon kis gyorsított protekciót erre..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest