Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
És szerinted milyen módon lehet azt bizonyítani, hogy adott személy írta ezt az üzenetet egy fórum belső levelezőjén? IP cím önmagában számomra kérdéses, hogy elég lenne bármihez is... Nem kötözködés, valóban attól tartok, hogy a fórumbeli szankciókhoz elég lehet, de bíróság előtt például bizonyíthatatlan az, hogy egy fórumbeli üzenetet adott személy írt.
mod: Bár igaz ha bankszámlaszám van, az fontos, meg név-cím ha nem kamu, alapnak elég lehet, csak a fórum-msn üzenetek felhasználása az, ami nekem kérdés. Tudsz erre vonatkozó joggyakorlatról?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest