- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike30
újonc
Mi is hasonlóan jártunk egy facebbokos rendelés során! De mi türelmesen vártuk, hogy leteljen a rendelésben megadott 6 hét, majd miután ezután se érkezetek meg a termékek, meg akartuk keresni az oldalt, hogy írjunk neki, de törölte magát. Igazából az érdekelne, hogy ugyanazon átverés részesei vagyunk-e, mert ebben az esetben lehet érdemes lenne közös feljelentést tenni, mivel úgy olvastam, hogy 50 ezer Ft felett számít bűncselekménynek, mi 10 ezerért rendeltünk a barátnőmmel közösen, de a testvéreim egy későbbi rendelés során még 20 ezer Ft értékben. Talán, ha találnánk még valakit (mert sajnos biztos, hogy van), úgy már komolyan vennének minket!! Amúgy szerintem érdemes bele menni a feljelentésbe, mivel van bankszámla számunk, nevünk.... csak k tudják nyomozni, és vissza kapjuk a pénzünket!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest