- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Királylány86
újonc
válasz
#64791808 #408 üzenetére
Szia. "013.07.22.-én engem is átvert egy Sebők Lajos nevezetű emberke, apród.hu-n árult egy Samsung Galaxy S3 készüléket 41.000 ft-ért, ami kártyafüggetlen 4 hónapos, gyári, nem lopott, és még 20 hónap gari van rá ( mondta ő). Természetesen én sem kaptam meg a készüléket, egy Tescos mobilszámát adta meg, amit már természetesen nem érek el. Feljelentettem, de mivel szabálysértésnek minősül ( nem érte el az összeg az 51.000ft-ot) ami már bűncselekmény, így nem tudnak mit tenni. De Zalaszentgróton is indult ellene eljárás, én polgári perre viszem az ügyet!!!!!! Hétfőn megyek is. Nekem Bp-i lakosnak adta ki magát, örülnék ha mihamarabb feljelentenéd, mert akkor már csoportos értékesítés ( gyanítom ugyan az a személy) egyedül sajnos kevés vagyok hozzá. Minden városban van ingyenes jogi tanácsadás/képviselés, nézz utána te is, és használd ki bátran. Nekem OTP-s bankszámla számot adott meg. Egy gond van a helyzettel, hogy egy háztartásban 2 Sebők Lajos él, apa és fia, így nem tudják kire ráverni. ˙( még) Nyilván te is rendelkezel némi infóval róla, kérlek jelentsd fel!!!!!!!! Minden apró részletet elmondtam én, szerintem egy 30 év fölötti pasi, kissé zavarodott, és hadar mikor beszél. Legalább is nálam....."Remélem" ugyan az az ember" és sikerül megcsípni.
Ezen az E-mail címen elérsz:vadmacsek77@freemail.hu remélem tudtam segíteni, én is várom a válaszodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Netfone
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- További aktív témák...
- Vostro 5590 15.6" FHD IPS i7-10510U MX250 16GB 500GB magyar vbill gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dali Opticon LCR mk2 fekete hangfalpár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest