- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
#64791808 #833 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
Árkádban találkoztunk ahol 100 meg 100 dómkamera rögzítette az átadás átvételt, de ezekhez a felvételekhez persze hozzájutni csak nagyon ritka esetben lehet és nem akárkinek. Sajnos belefutottam, szomorú eset. Közel 20 ezer forintos tanulópénz volt. Ebben viszont az a rossz ha esetleg legközelebb vesz valaki tőlem valamit és tényleg elromlik ne adja ég akkor pont le fogom szarni miután eladtam.
Hülye voltam hogy visszavettem. Biztos vagyok benne ha nem veszem vissza jöttek volna ide a köpködések meg a fenyegetőzések.
Tuti zihher.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Facebook és Messenger
- SSD kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest