Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez most elgondolkodtatott.Szintén vele üzletelnék egy ryzen 5700x procival kapcsolatban szombaton írtam neki vasárnap válaszolt.Megbeszéltem vele,hogy az utolsó darab procira igényt tartanék azt mondta rendben vidéken van hétfőn ár haza és majd egyeztessünk.Azóta már most szerda van írtam neki több üzenetet is és láttam volt fent kedden de választ semmit nem kaptam.Most ugyan így elgondolkodtam az állítólagos vevőmről a procimmal kapcsolatban.A vevő jelölt hat napja regisztrált és állítólag hétfőn vagy kedden kap pénzt.Most kicsit parásnak érzem a dolgokat mert eddig azt hittem a hardveraprón csak rendes emberek vannak nem úgy mint a jófogáson vagy a marketplacén.Én eddig mindenkivel becsületes és szavatartó voltam de fordítva úgy néz ki ez nem mindig igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Háztartási gépek
- Fejhallgatós találkozó
- Formula-1
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mozilla Firefox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő