Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balerik
aktív tag
Tanácsot szeretnék kérni.
Vettem a Hadveraprón egy videókártyát ami még garis volt. A kártya a gari időben tönkre ment és kisebb-nagyobb után járás után az Alza elfogadta gariba úgy, hogy az ára levásárolható.
A gond:
A kártyát akitől vettem céges számlára vásárolt és csak ő tudja ezt a levásárlást intézni.
A kártyát ő akkor 44.000 Ft-ért vette (amivel sejtésem szerint bányázkodot, mert egyszere 10 db kártyát vett.) Én a kártyát 25.000 Ft-ért vettem tőle.
Most a régi kártya helyett akar adni egy egy használt rx570-t.
Nekem valahogy nem tetszik igy az egész, ha a kártyát eladta nekem, akkor érzésem szerint nekem járna az a 44.000 Ft levásárlási lehetőség. Azzal védekezik, hogy neki 20.000 Ft-be kerül felmenni Pestre, hogy elintézze az "ügyet" és ezt nekem kellene kifizetni részére és ezért akar adni egy használt videókártyát, de én úgy érzem, hogy én ezzel nem járnék jól, ő pedig szépen levásárolhatja a 44.000 Ft-t igy meg nevet a markába, hogy milyen jól járt.
Szerintetek mit tegyek? Mit kérjek a garanciába elfogadott kártyáért? A garanciás postázást én intéztem az ő nevében mert erre sem volt hajlandó.
Köszönöm segítséget és tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest