Új hozzászólás Aktív témák

• Dr.F.E.R.I.

addikt

válasz Algieba #481 üzenetére

Bájos kis írás, sugárzik róla az ártatlan gyermekiesség. A hagymás részről pedig - bocs - de egyből a Shrek jutott eszembe... :) Magam is rendelkezem amúgy némi írói beütéssel, mely annyi év után mintha megint erősebben hallatná a hangját. Nekem az idő hiánya jelenti a legfőbb problémát a kibontakozásban, és egy rossz szokásom, amit leginkább ''nyughatatlanságnak'' lehetne nevezni. Nem sokára rá, hogy belefogok valamibe, máson kezdek el agyalni, és annak a fonalát gombolyítom tovább. Ez egy ördögi kör, de nemrég eltökéltem, hogy csakazért is nyélbe fogok ütni egy hosszabb lélegzetvételű novellát - ha időm engedi, ehhez (is) igyekszem megfelelő háttéranyagot gyűjteni. Az írás nálam nem életcél, de az tény, hogy sokban gazdagítja az egyént, és jó esetben azokat is, akiknél befogadásra talál. Az viszont nem szerencsés, hogy megkérdőjelezed a teljes létjogosultságod, csakmert egy gyermekfejjel kitűzött célodról kiderül, hogy talán mégsem volt a legjobb választás... Kiskoromban asztalos szerettem volna lenni, de a számítógépek átcsábítottak - ennek ellenére remek madáretetőt fabrikálok, meg úgy általában kisebb famunkákkal szépen elboldogulok, mégsem sírok miatta, hogy nem görnyedhetek egész nap a gyalupad mellett.

Új hozzászólás Aktív témák