Új hozzászólás Aktív témák

• Hunci

senior tag

válasz nRu3 #433 üzenetére

Noss .
    Mit ne mondjak énis megkaptam a magamét .
    Szépen összevesztünk amikor második alakalommal összejöttünk s lehordtuk egymást .
    Mindezekután Ő odrítva utánnamkiáltotta , hogy soha nem fogok olyan embert találni aki meg fog nekem felelni , mert túl ostoba vagyok az érzelmekhez .
    ( ezt egy olyan ember adta nekem akivel 2,5 évet lehúztam [ de ha Ő ennyire egy érzőlény akkor , hogy bírta ki ] gondoltam magamban )
    No mindegy szal ezekután én csak annyit súgtam oda neki abban a másodpercnyi csendben , hogy '' Remélem te azt találod meg aki pont olyan mint te ''
    S elmentem .
    A nők az én szememben most .
    Sajnos nem sok mindent ér a szavuk , mert nagyon szeszélyesek .
    Részt veszek a kis játékaikban , de nem bonyolodom bele , mert ÉN vagyok az első , s nem engedem magam manipulálni .
    Az , hogy olyat mondott nekem az egy életre megmarad , s tudom valamikor találkozunk majd a jövőben , s kitudja , hogy mi lesz annak a lecsengése .

Ezt Ő mesélte nekem :)
    Volt egy szerelmes pár a század kezdetén , s nagyon szép romantikus életnek néztek elébe , de sajnos a háború miatt a férfinek el kellett mennie , a nő pedig maradt .
    Évek múltán egy vonaton egy nagyhangú asszony ment el a férfi mellett , s ordított a gyerekeire , mint a kutyára .
    A férfi megismerte a hangot , s elgondolkodott , hogy megszólítsa ezt a megkeseredett asszonyt , vagy hagyja .

Ilyenkor jut eszembe , hogy lehet a dolgok nem hiába történnek ,mert a nő szive mélyén más volt , s lehet , hogy fájnak a dolgok , s mivel megmagyarázhatatlanok ezért minden gondolaod elveszik , de néha azért jusson eszedbe ez ;)

Mindenesetre én azt mondom , hogy az amit a lány mondott sokféleképpen értelmezhető , de csak te tudod megfejteni .

Új hozzászólás Aktív témák