- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunci
senior tag
Noss .
Mit ne mondjak énis megkaptam a magamét .
Szépen összevesztünk amikor második alakalommal összejöttünk s lehordtuk egymást .
Mindezekután Ő odrítva utánnamkiáltotta , hogy soha nem fogok olyan embert találni aki meg fog nekem felelni , mert túl ostoba vagyok az érzelmekhez .
( ezt egy olyan ember adta nekem akivel 2,5 évet lehúztam [ de ha Ő ennyire egy érzőlény akkor , hogy bírta ki ] gondoltam magamban )
No mindegy szal ezekután én csak annyit súgtam oda neki abban a másodpercnyi csendben , hogy '' Remélem te azt találod meg aki pont olyan mint te ''
S elmentem .
A nők az én szememben most .
Sajnos nem sok mindent ér a szavuk , mert nagyon szeszélyesek .
Részt veszek a kis játékaikban , de nem bonyolodom bele , mert ÉN vagyok az első , s nem engedem magam manipulálni .
Az , hogy olyat mondott nekem az egy életre megmarad , s tudom valamikor találkozunk majd a jövőben , s kitudja , hogy mi lesz annak a lecsengése .
Ezt Ő mesélte nekem
Volt egy szerelmes pár a század kezdetén , s nagyon szép romantikus életnek néztek elébe , de sajnos a háború miatt a férfinek el kellett mennie , a nő pedig maradt .
Évek múltán egy vonaton egy nagyhangú asszony ment el a férfi mellett , s ordított a gyerekeire , mint a kutyára .
A férfi megismerte a hangot , s elgondolkodott , hogy megszólítsa ezt a megkeseredett asszonyt , vagy hagyja .
Ilyenkor jut eszembe , hogy lehet a dolgok nem hiába történnek ,mert a nő szive mélyén más volt , s lehet , hogy fájnak a dolgok , s mivel megmagyarázhatatlanok ezért minden gondolaod elveszik , de néha azért jusson eszedbe ez
Mindenesetre én azt mondom , hogy az amit a lány mondott sokféleképpen értelmezhető , de csak te tudod megfejteni .
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Haditecnika, harcászat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest