- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
''Értem, tehát az a normális lejátszó, amelyikre az adott zenét nem tudod felrakni...''
- Nekem az a nem normális lejátszó, amelyik saját formátumokat használ saját programokkal... és ez akárki akármit mond, nem a felhasználók kényelme, hanem a hülye DRM miatt van... Olyan olcsón meg nem tudják adni, hogy én egy fillérrel is támogatni akarjak egy a magáncélú másoláshoz fűződő jogomat korlátozó technológiát, inkább veszek (akár valamivel drágábban is) normális lejátszót!
A 8mm-es vastagság és a 4GB memória jó dolog, de amúgy a nano összes többi tulajdonsága szubjektív, számomra inkább hátrányos és/vagy visszataszító. Már többször leírtam ezeket, de valószínűleg az ipodokhoz szemellenzőt is csomagolnak... Nem kötelező az apple zeneboltját használni, nem kötelező gyári tartozékokat venni, de szerencsére az apple-t kedvelni sem kötelező. -
Deluxe00
senior tag
Én ugyanezeket irtam le nagyjából mint te, de úgy tűnik, hogy még pár embernek le kell írnia hogy megértsék
Amúgy szerintem páran azt is hihetik, hogy Steve Jobs csatlósai ostorral a szék mögött állnak, és a hátunkat ápolják, amennyiben napi 50 dollárt nem hagyunk ott a zeneboltban!
iTunes problémát már én is érintettem pár alkalommal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged