- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
''Értem, tehát az a normális lejátszó, amelyikre az adott zenét nem tudod felrakni...''
- Nekem az a nem normális lejátszó, amelyik saját formátumokat használ saját programokkal... és ez akárki akármit mond, nem a felhasználók kényelme, hanem a hülye DRM miatt van... Olyan olcsón meg nem tudják adni, hogy én egy fillérrel is támogatni akarjak egy a magáncélú másoláshoz fűződő jogomat korlátozó technológiát, inkább veszek (akár valamivel drágábban is) normális lejátszót!
A 8mm-es vastagság és a 4GB memória jó dolog, de amúgy a nano összes többi tulajdonsága szubjektív, számomra inkább hátrányos és/vagy visszataszító. Már többször leírtam ezeket, de valószínűleg az ipodokhoz szemellenzőt is csomagolnak... Nem kötelező az apple zeneboltját használni, nem kötelező gyári tartozékokat venni, de szerencsére az apple-t kedvelni sem kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest