Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Angliából mit érdemes behozni??
J. -
mynames
senior tag
Hmmm....
Annak kellene utánna nézni, h van elektronikai termékekre kereskedelmi mennyiség, és ha van akkor az mennyi?
De szvsz nincs, így gondod sem lehet. Ha adott termékre unios orszégban megfizetted a fogyasztási adót akkor mésik ország már nem szedhet semmit.
De pl mi van ha 10.000 euroért veszel egy gyémántgyűrüt a barátdnődenk? Akkor azt sem hozhatnád be? Szerintem teljesen mindegy h, mire költöd a pénzed. -
KMan
őstag
Koszonom a valaszt!
Vegyunk egy szelsoseges esetet. Athenban csekkolok be a celallomas Budapest. A utazotaskam tele van ipodokkal, mobilokkal, gps-kutyukkel tobb ezer euros nagysagrandu a tetel osszesen. Viszont egy rohadt alsogatya sincs nalam, ergo leri rolam hogy nem nyaralni mentem ki, hanem csak egy napra hogy bevasaroljak magamnak.
Egy szot sem szolhatnak? -
KMan
őstag
Ha egy orszagbol eu orszagba (haza) hozok muszaki cikket repulovel, kell vamot fizetnem, ha repulo kozben tobb nem eu-s orszag legteren is keresztul megy?
[Szerkesztve] -
mynames
senior tag
upp!
/egyébként pont most licitálok az ebay.co.uk -en egy FS PL N500-rs, de szerintem fel fog menni 130 font + 7.50 postage cost-ra, akkor meg már nem fog kelleni.../ -
mynames
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #86 üzenetére
Hát én nem vettem észre eddig.
Szvsz Mo-n minden olcsóbb v. ua.
Tudnál vmi jó linket írni esetleg?
Én Pda--t kerestem itt navigációra, de hát az itteni árak nevetségesek...Akár bolti, akár ebay...ez szintén igaz LCD tv-kre is...
Amit itt érdemes venni az szerintem az autó. Pl. BMW E36 520i 96 év végi 2000 Font...
És itt nem tekerik az órát.
Rokon 10 éves Renault Lagunát vett /tip-top/ 580 fontért...
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
Anglíából például az elektronikai cuccok többsége olcsóbb, sőt valami sokkal olcsóbb, mint pl itthon. Mp3 lejátszóban gondolkodok most, hogy megéri e nekem az, hogy kinntről rendeljem meg. Árban biztos jobban járnék ,de a garanciát csak nemzetközi garancijeggyel bírnám érvényesíteni azt, meg nem tudom, hogy adnak e hozzá, mert Nokiánál állítólag a telefonokra az van (hivatalos Nokia boltban vásárolt telefonokra).
-
KMan
őstag
Na lehet hogy lesz nemeto.-bol vasarlas. Ha onnan veszek muszaki cikket vissza tudom igenyelni az afat? Regen asszem volt erre lehetoseg a hataron vmi papirt kellett kitolteni.
Vagy hulyesegeket beszelek? -
Sihto_
tag
NAjó taiwan kilőve, előtte Bécsben leszek, onna érdemes egyáltalán hozni valami számtech cuccot?
Vagy Kínából esetleg valaki hozott már valamit?
[Szerkesztve] -
Makaveli
senior tag
Ausztriából mindenképpen érdemes elektronikai cuccokat behozni, mert sokkal olcsóbb, pl. egy iPod (30 GB) körülbelül 70 körül van, itt Magyarországon meg 100, azt hiszem. Meg játékokat minden mennyiségben (gondolok pl. PC, PS2, XBOX... játékokra). Szerintem Románia nem jó üzlet!
-
Sihto_
tag
Sziasztok, Tajwan-ból mit érdemes hozni, már úgy értem, milyen műszaki cikket?
-
bbazsy
őstag
hali
ausztriai online shopokat nézegetem, infós cuccra találtam jó árakat, csak nem tomm, h pl ez:
1339.90 €
inkl. 16% MwSt.
+ Versand ab 0€
Verfügbarkeit: Kein Liefertermin bekannt! Zügige Lieferung kann nicht garantiert werden!
mit is jelent?
mi az a MwSt. ?
ez hogy működik?
behozhatom, vám, stb, ilyesmi!?
gondolom a kint vásárolt cuccokat itthon nem lehet leírni adóba, ugye?
valaki világosítson fel, thx
mod: behozatalt úgy gondoltam, h vonattal kidöcögünk, megvesszük, és hazadöcögünk. v kocsi..
[Szerkesztve] -
szandisas
őstag
voltunk Vállaj felé a vámmentes boltba valamelyik nap, és megdöbbenve láttuk, hogy az eddig 8 Eurós jéger most 12 Eero
nah... ezt mostmár nem éri meg
valamennyi piának felment az ára egyik napról a másikra -
Xantomas
őstag
válasz
concret_hp #71 üzenetére
Benzin, lőszer, hatástalanított fegyver.
Komolyra fordítva a szót, ha oda kimész, és valamit szeretnél hozni, nem hiszem, hogy tárt karokkal fogadnának. -
concret_hp
addikt
nem tartom valószínűnek, hogy tud vki tippet adni, de hátha: a volt Jugoszláviából mit érdemes hozni?
-
Igen, pedig ezekben nagy pénz volt, főleg a cigiben. Ismerősömék gyarkan járnak arrafele, tőlük hallottam valami vámmentes boltról a román határon, MAjd megkérdezem, és akkor tudok pontosat mondani.
Az viszont csak egy dolog, hogy megszűnőben vannak a boltok, aki ismerős arrafele úgyis tudja mit hol talál jó áron. Szvsz az ilyen sefteléseket nem nagyon lehet visszaszorítani.. -
Kobe
veterán
sziasztok
édesapám romániában tartózkodik rövidebb ideig, és mivel nem vagyok nagy shoppingoló, láttam idehaza hogy rohamosan leesett az mp3 játékosok ára, pl mercury korrekt diktafonos rádiós 512 es 9 ezer pízért.....no...de mivel én az a fajta vagyok aki szeret hasznot húzni a dolgokból, szeretném tunni hogy romániában vajh az ilyen játékosok ára magasabb vagy alacsonyabb, mer akkor befűzném a hím őst hozzon be egyet kilóra -
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #62 üzenetére
Ha hazafele jösz, az osztrákoknál érdemes megállni Pandorfnál, ott van egy nagy Outlet center, és ki lehet néha fogni jó akciókat.
-
ladybug
őstag
Mindenképpen a csokoládé. A külföldi csokik sokkal finomabbak, mint a hazaiak.
-
concret_hp
addikt
márkás ruházat esetleg olcsóbbé' van? adidas pl eredendően német cég ha jól vágom nem?
-
Vangelis
félisten
válasz
concret_hp #58 üzenetére
ukrán cigit.....
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #58 üzenetére
Gondolom bizonyos műszaki cikkek még mindig olcsóbbak lehetnek kint mint itthon.
Pl: I-Pod.
A legjobban akkor jönnél ki, ha megtudnád a kinti árakat, keresnél itthon embereket, hogy kinek mi kell mennyiért és azokat szereznéd be.
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
concret_hp #56 üzenetére
(Drog, lányok...
)
Szeretettel:
Szalma -
concret_hp
addikt
egy jókis UPPPP!!
lehet sikerül kijutnom Németországba pár napra.
Szóval Ausztria, Németország: mit érdemes kint venni. És mit érdemes kivinni elpassolni esetleg? -
Andie
őstag
Érdemes taiföldröl behozni lányokat, németországban 10-20ezer eurót is fizetnek a szebbekért, és még el is veszik öket feleségül.
-
kenwood
veterán
aszongyak,hogy az afgan maktermes kicsit megdolgozva kellendo itthon is :]
-
cucka
addikt
elég csúnyán megszivattak, tudtommal 1 liter tömény/fő a megengedett mennyiség, ugye 2 liter/4 fő az bőven a határ alatt van. sőt, olyan is előfordult, hogy picit túlléptük a megengedett mennyiséget, és szemet húnytak fölötte (4 liter/3 fő volt, ha jól emlékszem).
egyébként márkás sportcipőt, hardvert, elektronikai kütyüket nem nagyon éri meg ott venni, legjobb esetben is ugyanannyiba kerülnek, mint mo.-n és az akciók/leárazások is jóval ritkábbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest