Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati012
őstag
Jelenleg mit érdemes romániából behozni?
-
Hulot
tag
Ismer valaki olyant / vagy lehetőséget aki számítástechnikai alkatrészt megvesz,behoz Németországból, Ausztriából, Szlovákiából - ahonnan olcsóbb mint itthon ?
-
KiFe
tag
felhozom a totyikot, angliába fogok járni mostanában rendszeresen, mi az, amit érdemes behozni onnan?
-
Bero
aktív tag
Valaki nem tudna véletelenül segíteni nekem, egy kerékpár alaktrészt szeretnék beszerezni, tulajdonképpen egy apróság, de Mo.-n nem lehet sajnos. Szóval Németoszág, Amerika, és nagyobb országokban van boltjuk. Szóval véletlenül valaki nem készül a közeljövőben haza?
Persze nem ingyen kérném, honorálnám fáradozásait.
Előre is köszönöm! -
1010
őstag
válasz
kraftxld #100 üzenetére
vágom
mikor oxfordban jártam valki azzal telefonált haza csak ugy lazán
ás álitólag automatába is jó
valakik járnak kinába ien bevásárló turnéra ien mp4kamerák fényképezők uhák meg stb
azokat se vámolják meg ha 1 db ot hoznak vagy 2őt
pedig sokan csinálják ezt
[Szerkesztve] -
joysefke
veterán
Angliából mit érdemes behozni??
J. -
mynames
senior tag
Hmmm....
Annak kellene utánna nézni, h van elektronikai termékekre kereskedelmi mennyiség, és ha van akkor az mennyi?
De szvsz nincs, így gondod sem lehet. Ha adott termékre unios orszégban megfizetted a fogyasztási adót akkor mésik ország már nem szedhet semmit.
De pl mi van ha 10.000 euroért veszel egy gyémántgyűrüt a barátdnődenk? Akkor azt sem hozhatnád be? Szerintem teljesen mindegy h, mire költöd a pénzed. -
KMan
őstag
Koszonom a valaszt!
Vegyunk egy szelsoseges esetet. Athenban csekkolok be a celallomas Budapest. A utazotaskam tele van ipodokkal, mobilokkal, gps-kutyukkel tobb ezer euros nagysagrandu a tetel osszesen. Viszont egy rohadt alsogatya sincs nalam, ergo leri rolam hogy nem nyaralni mentem ki, hanem csak egy napra hogy bevasaroljak magamnak.
Egy szot sem szolhatnak? -
KMan
őstag
Ha egy orszagbol eu orszagba (haza) hozok muszaki cikket repulovel, kell vamot fizetnem, ha repulo kozben tobb nem eu-s orszag legteren is keresztul megy?
[Szerkesztve] -
mynames
senior tag
upp!
/egyébként pont most licitálok az ebay.co.uk -en egy FS PL N500-rs, de szerintem fel fog menni 130 font + 7.50 postage cost-ra, akkor meg már nem fog kelleni.../ -
mynames
senior tag
válasz
Sunyi Sanyi #86 üzenetére
Hát én nem vettem észre eddig.
Szvsz Mo-n minden olcsóbb v. ua.
Tudnál vmi jó linket írni esetleg?
Én Pda--t kerestem itt navigációra, de hát az itteni árak nevetségesek...Akár bolti, akár ebay...ez szintén igaz LCD tv-kre is...
Amit itt érdemes venni az szerintem az autó. Pl. BMW E36 520i 96 év végi 2000 Font...
És itt nem tekerik az órát.
Rokon 10 éves Renault Lagunát vett /tip-top/ 580 fontért...
[Szerkesztve] -
Sunyi Sanyi
senior tag
Anglíából például az elektronikai cuccok többsége olcsóbb, sőt valami sokkal olcsóbb, mint pl itthon. Mp3 lejátszóban gondolkodok most, hogy megéri e nekem az, hogy kinntről rendeljem meg. Árban biztos jobban járnék ,de a garanciát csak nemzetközi garancijeggyel bírnám érvényesíteni azt, meg nem tudom, hogy adnak e hozzá, mert Nokiánál állítólag a telefonokra az van (hivatalos Nokia boltban vásárolt telefonokra).
-
KMan
őstag
Na lehet hogy lesz nemeto.-bol vasarlas. Ha onnan veszek muszaki cikket vissza tudom igenyelni az afat? Regen asszem volt erre lehetoseg a hataron vmi papirt kellett kitolteni.
Vagy hulyesegeket beszelek? -
Sihto_
tag
NAjó taiwan kilőve, előtte Bécsben leszek, onna érdemes egyáltalán hozni valami számtech cuccot?
Vagy Kínából esetleg valaki hozott már valamit?
[Szerkesztve] -
Makaveli
senior tag
Ausztriából mindenképpen érdemes elektronikai cuccokat behozni, mert sokkal olcsóbb, pl. egy iPod (30 GB) körülbelül 70 körül van, itt Magyarországon meg 100, azt hiszem. Meg játékokat minden mennyiségben (gondolok pl. PC, PS2, XBOX... játékokra). Szerintem Románia nem jó üzlet!
-
Sihto_
tag
Sziasztok, Tajwan-ból mit érdemes hozni, már úgy értem, milyen műszaki cikket?
-
bbazsy
őstag
hali
ausztriai online shopokat nézegetem, infós cuccra találtam jó árakat, csak nem tomm, h pl ez:
1339.90 €
inkl. 16% MwSt.
+ Versand ab 0€
Verfügbarkeit: Kein Liefertermin bekannt! Zügige Lieferung kann nicht garantiert werden!
mit is jelent?
mi az a MwSt. ?
ez hogy működik?
behozhatom, vám, stb, ilyesmi!?
gondolom a kint vásárolt cuccokat itthon nem lehet leírni adóba, ugye?
valaki világosítson fel, thx
mod: behozatalt úgy gondoltam, h vonattal kidöcögünk, megvesszük, és hazadöcögünk. v kocsi..
[Szerkesztve] -
szandisas
őstag
voltunk Vállaj felé a vámmentes boltba valamelyik nap, és megdöbbenve láttuk, hogy az eddig 8 Eurós jéger most 12 Eero
nah... ezt mostmár nem éri meg
valamennyi piának felment az ára egyik napról a másikra -
Xantomas
őstag
válasz
concret_hp #71 üzenetére
Benzin, lőszer, hatástalanított fegyver.
Komolyra fordítva a szót, ha oda kimész, és valamit szeretnél hozni, nem hiszem, hogy tárt karokkal fogadnának. -
concret_hp
addikt
nem tartom valószínűnek, hogy tud vki tippet adni, de hátha: a volt Jugoszláviából mit érdemes hozni?
-
Igen, pedig ezekben nagy pénz volt, főleg a cigiben. Ismerősömék gyarkan járnak arrafele, tőlük hallottam valami vámmentes boltról a román határon, MAjd megkérdezem, és akkor tudok pontosat mondani.
Az viszont csak egy dolog, hogy megszűnőben vannak a boltok, aki ismerős arrafele úgyis tudja mit hol talál jó áron. Szvsz az ilyen sefteléseket nem nagyon lehet visszaszorítani.. -
Kobe
veterán
sziasztok
édesapám romániában tartózkodik rövidebb ideig, és mivel nem vagyok nagy shoppingoló, láttam idehaza hogy rohamosan leesett az mp3 játékosok ára, pl mercury korrekt diktafonos rádiós 512 es 9 ezer pízért.....no...de mivel én az a fajta vagyok aki szeret hasznot húzni a dolgokból, szeretném tunni hogy romániában vajh az ilyen játékosok ára magasabb vagy alacsonyabb, mer akkor befűzném a hím őst hozzon be egyet kilóra -
kraftxld
félisten
válasz
concret_hp #62 üzenetére
Ha hazafele jösz, az osztrákoknál érdemes megállni Pandorfnál, ott van egy nagy Outlet center, és ki lehet néha fogni jó akciókat.
-
ladybug
őstag
Mindenképpen a csokoládé. A külföldi csokik sokkal finomabbak, mint a hazaiak.
-
concret_hp
addikt
márkás ruházat esetleg olcsóbbé' van? adidas pl eredendően német cég ha jól vágom nem?
-
Vangelis
félisten
válasz
concret_hp #58 üzenetére
ukrán cigit.....
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp #58 üzenetére
Gondolom bizonyos műszaki cikkek még mindig olcsóbbak lehetnek kint mint itthon.
Pl: I-Pod.
A legjobban akkor jönnél ki, ha megtudnád a kinti árakat, keresnél itthon embereket, hogy kinek mi kell mennyiért és azokat szereznéd be.
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
concret_hp #56 üzenetére
(Drog, lányok...
)
Szeretettel:
Szalma -
concret_hp
addikt
egy jókis UPPPP!!
lehet sikerül kijutnom Németországba pár napra.
Szóval Ausztria, Németország: mit érdemes kint venni. És mit érdemes kivinni elpassolni esetleg? -
Andie
őstag
Érdemes taiföldröl behozni lányokat, németországban 10-20ezer eurót is fizetnek a szebbekért, és még el is veszik öket feleségül.
-
kenwood
veterán
aszongyak,hogy az afgan maktermes kicsit megdolgozva kellendo itthon is :]
-
cucka
addikt
elég csúnyán megszivattak, tudtommal 1 liter tömény/fő a megengedett mennyiség, ugye 2 liter/4 fő az bőven a határ alatt van. sőt, olyan is előfordult, hogy picit túlléptük a megengedett mennyiséget, és szemet húnytak fölötte (4 liter/3 fő volt, ha jól emlékszem).
egyébként márkás sportcipőt, hardvert, elektronikai kütyüket nem nagyon éri meg ott venni, legjobb esetben is ugyanannyiba kerülnek, mint mo.-n és az akciók/leárazások is jóval ritkábbak. -
törölt tag
Tenyleg nx9110
De mi a szöszt keres az nx9105-röl szolo cikk közepen?? Na mindegy.
Amugy EU-n belul nem hiszem, hogy nagyon erdemes maszkalni utana. Ambar ha egy ilyen kipofozott kerul annyiba majdnem mint kint egy uj, akkor talan megis...
Nem hiszem hogy itt sok inglis billentyuzetu gepet talalsz, de erdemes lehet megnezni az arakat:
Bővebben: link
Ezt meg csak sajat sajnaltatasomra linkelem be:
Bővebben: link -
törölt tag
Szerintem rendeld meg innen, nagyon megnyerö az oldal:
Bővebben: link
''A nagy teljesítményű Intel Pentium 4 processzornak, a legújabb integrált ATI Mobility Radeon 9000 grafikus vezérlőnek...''
majd lejjebb
''processzor AMD Athlon XP+''
es
''grafikus vezérlő NVIDIA® GeForce4 Go 420 32MB'' -
arpeen2
senior tag
Nos a Románia projekthez annyit hozzáfűznék, hogy mi most szombaton voltunk kint 4-en, vettünk ruhát cipőt. Visszafelé a vámmentesben vettünk 1 liter vodkát és 1 liter jagert. A sz@rrágó g@ciláda magyar vámosok elvették mind a kettőt (vagyis kiöntették velünk). Kb fél évente 1x megyünk ki ami ugye benne van az útlevelünkbe is, tehát nyilván nem üzletszerűen csináljuk. Ez ma az úniós Mo. magyar magyarnak az ellensége. Én nem iszok és nem is cigizek, mindkét üveg piát ajándékba szántuk volna, de mivel senki nem volt a vámnál és a vámos f@szfejek k@rvára ráértek ezért gondolták jól megszivatnak minket. Én nem szoktam rosszat kívánni senkinek de most inkább nem írnám le mit gondolok róluk, mert nem vinné át a DSL.
Nem jövedéki cuccot (ruha, cipő, parfüm) amúgy fejenként 175€ értékben hozhatsz be). -
Josh
tag
Régebben amikor volt még tompán free shop, akkor az körbe volt kamerázva, úgyhogy elég nehéz volt behozni a piát. Az meg, hogy valakinél nem néznek be a motortérbe a vámosok, az meg csak mázli. A magyar határőr a külföldit, a külföldi határőrt a magyart szívatja.....
-
BeBe
csendes tag
Laptop-ot honnan érdemes behozni (elsősorban szomszédos országokra gondolok)? Beleértve a VÁM-ot és esetleges egyéb finomságokat.
-
gabe_
őstag
Hát akkor goto indonézia...
Végülis nekem jobban tetszik, mintha kimentem volna a piacra, vagy a kínaiakhoz... Ennyi pénzért kábé olyat kapnák. -
HERR Z
veterán
ilyen cipő meg ilyesmit szvsz Nike Outletbe is tök ócsón meg lehet venni...
Tehát a 22 rugós cipő ottvolt 10k-ért igaz fél évvel később amikor már ''kifutott'' -
oceanearth
őstag
-
gabe_
őstag
Ezaz a cipő, amit hoztam, 650.000 lei-ért:
Bárki kiszámolhatja, hogy ez ftban mennyi... (kb. 140 ft körül megy a lei)
Ezt Szatmárnémetiben egy ott nagyon drágának számító boltban vettem, ismereteim szerint eredeti. Ha meg mégsem, akkor is megért ennyit...
[Szerkesztve] -
gabe_
őstag
a free shop-ok simán látótávolságban vannak a vámosoknak, (legalábbis a csengersimmai határátkelőnél) tehát ha kijössz a boltból 10 liter töménnyel és elkezdesz matatni a motorháztető alatt, simán kiszúrnak...
Tőlünk annyit kérdeztek, hogy cigaretta meg alkohol van-e? Cigi nem, 4 liter háziborunk volt, amiért egy szót sem szóltak... (Ketten voltunk)
(Persze az a 4 liter=10liter bor+4liter szilvapálesz volt.)
[Szerkesztve] -
pampika
őstag
Ez a cipő engem is érdekelne.Tényleg boltban vetted,vagy végül a piacra csábultál?Mennyiért mit?
Szomszédomék voltak kinn Szabadkán és ott az egész családot felruházták 'puma' cuccokkal.Bár azóta nem panaszkodtak rá.A fater mondta,hogy 1,5 rugó volt a puma hegyesorrú cipő,de már egy éve bírja -
HERR Z
veterán
-
sharpapa
senior tag
motort svájcból
ennyi... -
oceanearth
őstag
olaszországban supermerkato-ban 8.75 a jager.
-
Pá
addikt
Határon a vámmentes boltban pia!
Sierra Tequila 1L(silver/gold) : 12.5 euro Ezt tudom mert ilyet vettem.
Asszem a Finlandia vodka 8 euro körül volt egy liter, szal nem rossz, nem rossz.
A többi árra nem emlékszem pontosan, de tudom hogy jó olcsó volt. -
zoleeE 13
tag
PS2 mindenképp hozz akkor bicajokat PC-s cuccok stb...
-
gabe_
őstag
No, cipő ok. Kb. 1/3 áron sikerült behoznom márkás cipőt. Aztán hogy tartós lesz-e, az majd kiderül...
-
gabe_
őstag
Azthittem, több ember foglalkozik ilyesmivel... -
gabe_
őstag
Az azért már messze van nekem...
-
bobace
addikt
ha amerikába jársz 3500Ft az Adidas sportcsuka
-
gabe_
őstag
De cigit csak 1 csík/fő, égetett szeszt, 1l/fő lehet behozni legálisan, ha jól tudom.
Jól tudom? -
gabe_
őstag
Nemhiszem, hogy olcsóbb lenne, arra nem jártam mostanában...
-
Agostino
addikt
Szerintetek Ausztriában, az ilyenek, hogy tv állvány, hangszóró állvány...stb, vagyis az ilyen kiegészítők olcsóbbak, vagy ugyanannyi, mint kis hazánkban?
-
gabe_
őstag
Az baj. A lej értékéből mikor vágnak le 3 nullát? Vagy már levágtak?
Én igazából sportcipőt szeretnék venni magamnak, ha lehet, nem piacosat, hanem rendes minőségű eredetit... -
TéKrys
senior tag
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
Hát én szlovákiából hoztam be üres cd-t, dvd-t százával, de hát ugye az nem úniós határ. Meg sem nézték, hogy mit viszek. Akitől vettem, az csak azt mondta, hogy a blokkot tartsam meg, de amúgy áthozhatom...
Nem kamus cipőt akarok venni, hanem rendes minőségit, boltban. Az olcsóbb-e? Mondjuk Reebok-ra gondoltam. Lehet-e olyat egyáltalán kint kapni? -
Josh
tag
Ha már úgyis arra jársz, akkor kerülj Szabadka felé, és ott van valami nagy piac, ahol lehet behozni hamisított márkás ruhákat, cipőket, farmerokat, aminek jó a minősége. A cukorra kérdezz rá, mert én 10 kilót tudok, de nem vagyok benne biztos. Esetleg szeszeket, bár ennek is utánna kell járni, vagy gázos kocsit tankolni, szerintem kérdezz körbe az ismerettségi körödben, hogy kit mi érdekelné, és ha van, akkor egy sms-hogy kell-e és akkor hozod. Legalább az üzemanyag költséged megvan.
-
gabe_
őstag
Tehát pc-s cuccokat nem éri meg... okés, azt nem hozunk
Gondoltam még fejenként 2 kg cukorra. Ha jól emléxem ennyit szabad... -
gabe_
őstag
Hali!
Szeretném megtudni, hogy miket érdemes és miket szabad behozni eu-s határon, ill. nem eu-s határon.
Nemsoká pölö megyek romániába, és gondoltam kössük össze a kellemeset a hasznossal, ami olcsóbb és úgyis megvenném, akkor azt ott szerezzem be.
Pesze visszafelé telitank, ez evidens...
Úgy hallottam, hogy a cipő, és ruhaneműk is olcsóbbak?
Esetleg háztartási gépek (mittomén, elektromos kávéfőző vagy ilyesmik)? Egyáltalán át lehet-e hozni a határon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest