Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Nem tudtok valamilyen törvényi szabályozásról, vagy bármiről, ami azzal kapcsolatos, hogy egy felsőoktatási intézménynek mennyi időn belül kell (végleges) diákigazolványt kiadnia az igénylést (1.400 Ft-os díj befizetését) követően. Nyár óta ugyanis képtelenek voltak erre. Az ügyintéző azt mondta, talán tanév végére várható, mert nincs elég memória a gépbe ahhoz, hogy feltöltsék az adatokat
WTF
-
Egorov
aktív tag
Ehejj, nemsokára kezdődik az iskola?
Tárgyfelvétel; "verekedés" a jó tankörökért; NEPTUN szidás; mijaza aláírás?, erre az órára tuti nem megyek be, helyette igyunk egy-két sört; fú itt már az első nap házi van, igyunk egy sört de mán jelleggel...
Hirtelen ezek jutottak eszembe az itt töltött félévekből.
-
RoyalFlush
őstag
Nah, UP!
-
buvartacsko
addikt
-
Egorov
aktív tag
-
Egorov
aktív tag
válasz
bmakszim #344 üzenetére
Lehetőség tuti van, hiszen ezért is találták ki ezt a Bsc szutykot. A gyakorlatban azonban nem tudom, hogy hogyan is működik. Legjobb, hogy ha megkérdezed a Tanulmányi Osztályon. 13:00-15:00-ig van nyitva, meg talán 8:30-10:00-ig délelőtt, de ebben nem vagyok biztos. Valamint érdeklődj Debrecenben is, hogy hogyan megy a teljesített tárgyak beszámítása, nehogy meglepetés érjen.
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok a ME-n tanulok gépész szakon, de szeretnék átjelentkezni Debrecenbe, van vkinek valamilyen tapasztalata átjelentkezéssel kapcsolatban, van erre esély/lehetőség?
-
Atos23
senior tag
Koszi szepen! En egri vagyok, jelenleg PTI-t tanulok az EKF-en, de mivel teljesseggel hulye vagyok a programozashoz, holnap reggel kivagnak a 2 legfontosabb vizsgamrol.
Az elektronikat es a hardvereket imadom, igy a ME nagyon jo valasztasnak tunik, kozel is van /50Km/, viszont lehet sajnos munka hianya miatt Bpestre kell koltoznom. Igy erosen vacillalok, hogy Miskolci Egyetem vagy Obudai Egyetem villany vagy info szakara menjek...
Nagyon sokat segitett a linked, koszonom.
Te is oda jarsz, esetleg levelezore? Villany, gep, vagy info?
-
Egorov
aktív tag
Szia!
Hirtelen csak őszi féléveset találtam. Levelező órarendek 2011/12 tanév őszi félév:
http://www.uni-miskolc.hu/~rekburan/oramen.htm Ezen az oldalon jobb alul tudod kiválasztani amelyiket meg szeretnéd nézni. -
Atos23
senior tag
Valakinek nem volna elso feleves /vagy barmilyen/ levelezos Mernok info vagy Villanyos mernok orarendje? Szeretnem megnezni, milyen idokozonkent vannak az orak, mikor milyen targy, stb.
Jelentkezes elott allok, es nem mindegy, hogy munka mellett milyen gyakran, es milyen targyakra kell bejarni.
Koszi
-
Egorov
aktív tag
Azért leírom. Műszaki Áramlástan vizsgán csak elmélet van. Konkrétan számolni nem kell, mert nem lesznek megadva számok. Csak annyi, hogy vegye adottnak ezt meg azt, aztán le kell vezetni a képletet. Rajzolni meg szinte minden feladathoz kell, hogy azon bejelöld, hogy a képletben mi mit jelent.
szerk. ha valahova kell vekrot jel, azt ne hagyd le, a mértékegységek jók legyenek, a diagramok tengelyein mindig ott legyen, hogy mit ábrázolsz, mert gecimód javítanak azon a tanszéken.
-
Egorov
aktív tag
Fúúú milyen tárgy az. Szörnyűséges!!!
Figy, a legjobban akkor jársz, ha egy A4-es lapot teleírsz mocsok kis betűvel, vizsgán kérsz vagy 5 lapot (annyi úgyis kell) és közé csúsztatod. Ha figyeled a tanárokat, akkor simán ki lehet lesni apránként a dolgokat. Tapasztalat.
Persze azért valamit tanulj is, mert lőni is csak úgy lehet, ha tudod, hogy mit kell kinézni.
Azért itt egy link, van benne pár cucc, tételek kidolgozva mittomén. Ha még nincs semmid, akkor jó lehet. -
Gfox
csendes tag
gék műszaki áramlástan puska kéne nekem. valakinek?
-
Gyíkac
aktív tag
Hello,
ha van valakinek kedvem részt venni a negyedik ( IV ) Bosch által szervezett Elektromobilon 2012 akkor egy kis olvasni való http://szikszomobil.ucoz.hu/ . -
Kephamos
addikt
Csekkoljátok a neptunt és őrjöngjetek.
-
Kephamos
addikt
Indul a móka...
-
polaar
tag
Még 7 vizsga van hátra,matekok meglettek elsőre szerencsére pedig attól féltem nagyon.Jövő héten 3,utána héten 4 vizsga+munka mellette=ki leszek nyúlva
-
Egorov
aktív tag
válasz
Kephamos #325 üzenetére
Ejj mennyit vettél fel? Gratula. Ösztöndíj lesz?
Én még rajzolok mindig. 7.-ig kell leadni, az az utolsó határidő. Anyagismeret meg a szerszámgépek a legfontosabb ami kell, utána jöhet a vállalatirányítás meg az áramlástan, mert ezekre nem épül nekem semmi a következő félévben. Jah és sikerült végre az elektró is.
-
polaar
tag
Meglett a differenciálegyenletek vizsga,most a fázisdiagrammok elmélete házijával szívok,4 órája csinálom és csak a fele van meg még
Még csak egy vizsgán vagyok túl,jövő héten kettő(fizikai kémia és műszaki kémia),remélem meglesznek. -
Egorov
aktív tag
Írogatok én magamnak.
Na kiderült, hogy sikerült a VEM zh, 16 pont, elégséges. Ezzel együtt a félévben a következő tárgyak sikerültek eddig:Megmunkálógépek üzemtana: 4
Különleges gyártástechnológiák: 5
Ipari formatervezés: 4
VEM alapjai: 2Sajnos még a legfontosabb tárgyak hátra vannak de rajta vagyok az ügyön.
-
Egorov
aktív tag
Szurkoljatok, mert VEM zh lesz. Szerencsére az első sikerült, remélem ez is fog.
-
polaar
tag
válasz
Kephamos #311 üzenetére
Nagyon jó,3-an vagyunk
Október végén már vizsga kolloid kémiából és makromolekulárisból.Nincs Általános és szervetlen kémia,petrolkémiai tacnológia,szervetlen kémiai technológia jegyzeted véletlenül?Valamikor jó lenne összefutni hogy megmutassátok hol mi van ami érdekes.
-
polaar
tag
Egész jól érzem magam az Egyetemen,bár vegyipari Msc-sek 3-an vagyunk csak
Van közös óránk gépész Msc-sekkel(Műszaki kémia,Műszaki fizika)pld.
-
Tv
senior tag
Még én is kűzdök
-
Kephamos
addikt
Ehune vagyok.
Nekem nagyon zökkenőmentesen ment a tárgyfelévetel. rendesen meg voltam lepődve.
Holnap meg Prizma klub a 4-es előtt. -
Egorov
aktív tag
Azt tudja valaki, hogy miért nem működik a neptunban az órarend funkció? Pedig igencsak jó lenne.
-
Egorov
aktív tag
Nesze félévkezdés....suck. Nem tudok felvenni egy darab szakirányos tárgyat sem.
Meg sem jeleníti őket. Holnap reggel mehetek be intézkedni.
Így elrontani valamit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Renault, Dacia topik
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest