- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz
Rendo84 #44260 üzenetére
Ahaa. Ezek szerint mindenkinek nélkülözhetetlen volt a hitelre vett új autója? Jópár olyat ismerek, akik a 8-10 éves teljesen jó állapotú gépjárművüket cserélték le, vagy olyanok akik korábban autó nélkül is teljesen jól elvoltak, vettek újat mert épp királyság a devizahitel.
Ha szerinted ez indokolt, akkor nem hiszem hogy meg tudlak győzni.
Abba most ne is menjünk bele, hogy mennyire indokolt ÚJ autót vagy SAJÁT lakást venni...
Ellenben én hoztam egy felelős döntést, összegyűtjöttem egy 12 éves autóra (amire tegyük hozzá nem azért volt szükségem, hogy legyen, hanem mert kell a munkámhoz). Ezek után meg azok a tömegek akik
hülyékfelelőtlenek voltak, most verik a mellüket hogy mentse meg őket az állam az én adómból?Hát bocsánat, de inkább ne...
(#44263) mycso: Ez jogos, csak ugye az emberek itt nem egy millás verdákat vettek többségében..
No meg ugye senkinek nem tették a fejéhez a pisztolyt hogy te most biza devizaalapon fogod felvenni a hitelt, ott volt a forintalapú is. Az meg ha valakinek nem jut el az agyáig, hogy a törlesztőrészlet árfolyamfüggő lesz, szimplán no comment (Látható volt hogy abban az időben amikor ez a nagy hullám volt, hogy történelmi mélyponton volt pl a Frank árfolyama, szóval számítani lehetett ilyesmire)
-
válasz
Rendo84 #44260 üzenetére
De, a legtobb okos emberke indokolatlanul vett fel penzt, olyan termekekhez, amit nem tud kifizetni. Persze a bank a hulye, mert nem kozolte a minimalberes barommal, hogy a svajci frankos tobbmillas hitel nem biztos, hogy az o anyagi korulmenyeihez optimalis... Legkozelebb gondolkodjon, mielott baromsagot csinal. A rasszizmust meg a hasonlo elkepzeleseket pedig inkabb tedd vissza a polcra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest