Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kössz Srácok a tippeket, de akkor sem ugrikát.
Ha leér a lába az a baj, ha felhúzom Shiftel akkor meg az.
Gamepad-del átmegy de billentyűvel sehogy sem sikerül!
Komolyan mondom ilyet én még nem láttam. Nem bennem van a hiba! -
Laraxior
titán
volt valakinek olyan hibája telepitésnél hogy az egyik cfg fájlt hibásnak írta ki?

-
horyk
senior tag
válasz
question man
üzenetére
Palló végén nyomsz egy Space-t és simán átfut a falon.
-
BalaNce87
addikt
Nah én is végeztem vele, szépen mára hagytam az utsó két fejezetet. Hát azt kell mondjam, hogy a vége elképesztően idegesítő lett. Köze nincs a játék lényegéhez, mindenütt csak kommandósok vannak, akiket képtelenség kicsinálni ha többen vannak. Azthiszem a végére elfogyott a játék ha mondhatom így.
Azzal még ki is egyeztem, h oké itt most nem kell mindenkit lelőni stb. De hát kérlek, az utsó két fejezetben minden scene arról szól, hogy rommá lőnek, mégis hogyan éljem túl anélkül, h én is agyonlőném őket?
Teljesen lerombolta a végére az egésznek a fílingjét
Ezt még egy egész sornyi síró fejjel se lehet kifejezni
Persze a végén happy end és a kommandósok is hirtelen etűnnek a tetőről...
Emiatt a záró rész miatt nem lehet rá mondani, h mestermű. A többi nagyon meggyőző volt.
Ami meg a fizikát illeti: alig volt benne olyan, ahol észrevettem volna, hogy Physics on. És amiért mondom: minden tárgy rögzítve van a helyére, semmi nem mozdítható csak az aminek mozdulnia is KELL a story előrehaladásának érdekében. Azt vártam volna, hogy a pallók amin ugrálok letörnek vagy beszakad a fa, vagy inog a fémszerkezet. Lehet, hogy túl sokat várok, de ez nem győzött meg igazán... -
Zin
őstag
Aki elakadt valahol, annak itt egy kis segítség. Angol tudás nélkül is érthető
íme a link -
válasz
question man
üzenetére
Te is kihagytad a traninget?
Futás és folyamatosan nyomod a space-t, akkor szépen elkezd a falon futni, és simán átjutsz. -
sto1911
veterán
válasz
question man
üzenetére
A piros pallo legvegerol (persze mar felgyorsulva) raugrasz a falra, ott vegigfutsz, majd ahogy fogy a lendulet, atugrasz a tuloldalra.
-
question man
tag
játék nagyon ott van a toppon bár én kicsit lassan haladok vele
viszont ekkorát egyszerűen nem vagyok képpes ugrani legalább már 30szor kinyírtam a kiscsajt
[link] és már nagyon kezdem sajnálni 
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Futás és space, a lényeg ne másszon, hanem ugorja át.
-
bim
veterán
Az irodát elhagyva felugráltam a vizeséses emelvény szerűségre de onnan hová kell tovább menni?

-
Bluegene
addikt
válasz
horvathkrisz
üzenetére
miért? rossz a billentyűzeted?
-
horvathkrisz
addikt
Gecc itt nem tudok átugrani billentyűzettel!!!

[link] -
mr.saint
tag
Hello. Mikor egy csávó rohan előttem a tetőn és átugrik én ott az istenért sem tudok átugrani
Ő meg ott fetreng a földön,hogy a francba kell átugrani? -
Zin
őstag
válasz
---gabika---
üzenetére
Amikor piros a fegyver,jobb egérgomb!akkor elveszi tőle!
-
---gabika---
tag
Hi all!
Ha szemböl jön az enemy akkor melyik gombal kell elvenni tőle a fegyot?Tudom h az eleén megmutatja de eddig még nem volt szükségem rá csak most, ezért el is felejtettem
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
de: hit, bizalom, hűség, meg még van pár szinonímája...
-
bim
veterán
Help!!
Amikor felhoz a daru a csatornából akkor merre lehet menekülni?
Várnak rám páran de körben mindenhol kerités van.
Áll ott 3 teherautó is.
-
DerStauner
senior tag
miért ilyen körülményes az uninstall-ja??
vezérlőpultban uninstall, erre elindítja a játékot. és már legalább öt perce a szükséges információkat gyűjti.
na, csak leinstallálta.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Hol lehet bekapcsolni, hogy engedje az AA-t? -
whitezo88
nagyúr
válasz
DerStauner
üzenetére
de igen, alkalmazott név is angol területeken.
-
DerStauner
senior tag
no, letoltam én is. jó volt, bár a vége valóban egyszerűen megcsinálható. tehettek volna ide valami nehezebbet is. viszont csak a végén láttuk Faith-et. egyébként faith angolul nem valami bizalmat, hitet jelent?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Silent77
üzenetére
ja bazdmeg, ez az alap... Az alapján nézem, hogy mennyit futnak, a távolságot.
Amúgy most rágyúrtam és az első három mapon már elég jól megy, persze mihez képest ha csalnak a gecik.
Amúgy nem ajánlom senkinek mert akkora random a játék mint állat és csak billentyűzet zúzás lesz -
Megint van 1 új rekord, érdemes megnézni a szellemét, akkorát ugrik mint a ház.

így semmi értelme nincs, rohadt csaló lámák.
-
BalaNce87
addikt
amúgy a peccsel és az ahhoz való cr.... el nem fagy már.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
LordAxwell
üzenetére
patch kell.
-
LordAxwell
senior tag
Helló.
Nekem olyan problémám van hogy a 3. fejezet első résznénél a legelején amikor átugrik a tetőre és beszél egy sort a haverom, ott elfutok az ugró pallóig és egyszerűen lelassul a csaj és nem lehet ugrani vele, mitől lehet ez? -
whitezo88
nagyúr
tényleg az, rosszat írtam.
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Nem tudok továbbjutni az egyik pályán!Az a Ropeburn fazon elkap amikor felmegyek a tetőre aztán kivégez.Ott mit és hogy kell csinálni?Ja a PC-s verzióról van szó! -
válasz
BalaNce87
üzenetére
Az elsőhöz nincs más út, ha nem indulsz el, látnod kéne a másik szellemképét, de én sehol nem látom, sztem az valamilyen modon a kerítéstől indul. a csövön átugrás szintén lehetetlen sztem, próbáltam már mindenhogy de nem sikerült, ha ráérkezek a cső közepére, nem tudok urgrani.
-
BalaNce87
addikt
amúyg nagyon érdekesek ezek a szellem figurák is. Most versenyeztem egy olyannal ami csupán 260 métert futott és 41 sec alatt. Miután rámegyek a csőre ő eltűnik, felnézek és már csúszik le a kötélen.
Van egy 47 sec es, az meg olyan, hogy az egyensúlyozó csőről is ugrik... -
Rolendo95
csendes tag
Ez csak is Nvidia kártyával megy???

-
engusz
veterán
Le a kalappal a játék előtt. Még csak a második pályán járok, de örömmel látom, hogy ez más/jobb/több, mint a megszokottak. Eltalálták, no.
-
Tuti csaló, direkt emgálltam az eljén, de nem láttam elgutni előttem, a másik csávó meg a csövön ugrik át, nekem ez sem sikerült, sztem az is csal. A rekordom 53.92, de ez alá nem tudom vinni, pedig lehetne. Pár napja még 1 magyar srác vezette a toplistát 50.xx eredménnyel!
-
Eagle16
addikt
Végigvittem. Minimum 200-szor öltem meg szegény Faith-et, meg a sok kommandós nagyon idegesítő volt, de azért nagyon tetszett
Remélem lesz kiegészítő hozzá.Most elkezdtem nehéz szinten

-
sto1911
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Sztem is csalo.
De nekem meg uj rekordom van, 55.x (jatszoter1)

Van egy 47-es is, aki ellen a csoves egyensulyozasnal meg 1.x-el vezetek, de mire felerek a kov. ponthoz, mar 10-el le vagyok maradva!!!
Egyebkent nem lehet megoldnai, hogy vegignezzuk a szellem mit csinal anelkul hogy rohanni kellene utana?
-
-
T.Peter
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Spoiler:
Szerintem jó volt a befejezés. Az egész sztori csavaros volt. Mondjuk azt látni, hogy ennyivel nincs befejezve az egész, mert a nagy halak még mindig a helyükön ülnek.
#615 engineeeer: Nekem nem hiányzott a durva üldözés, elég volt a futárok ellen kiképzett ürgékkel, meg a gyilkossal (én már sejtettem, hogy ki lesz, amikor a szemét mutatták, rájöttem) harcolni.
Spoiler vége. -
sto1911
veterán
-
BalaNce87
addikt
Meglehet nézni
de egyébként azt nézd meg majd ahol 47 másodperc alatt futja le vki asszem játszótér 1 van mi a neve a pályának, és itt van egy rész amikor egy rúdon végig kell sétálni de ő a rúdról is tud egyet ugrani nemtudom hogyan, nah de amire kíváncsi voltál, be kell kapcsolni hogy a szellem látszódjon, azaz látod magad előtt hogy egy piros emberke fut és akkor az ő idejéhez képest futsz, vhol van egy ilyen menüpont hogy versenyzés a legjobbakkal és ott rámész vmelyik nevére és kész. -
athomi
veterán
Az időfutamokat lehetetlen annyi idő alatt megcsinálni, hogy 2 vagy 3 csillagot kaphassunk. Az első pályán az 1 csillaghoz 2 percen belül, 2 csillaghoz 1:15-ön belül, és 3 csillaghoz 1:05-ön belül kellene futni. Megnéznék egy videót, amin lefutják 1:05 alatt, mert én meg sem közelítem ezt az időt.
-
Mrdevil
addikt
Sziasztok.Feltettem mindenböl a lefrissebbet (patch,physx,vga driver),mégis ha be van kapcsolva a játékban a physx akkor néha,pontosabban ha jol vettem észre amikor üvegtörés van,játszhatatlanul beszaggat a játék.Azt olvasgatom,hogy másoknak hasonlo gépen bekapcsolt physx-el szépen megy a game.Mitöl lehet ez a gondom?
-
Topa00
tag
elakadtam azt hiszem az 5. pályán, rögtön ahogy kezdődik áramos kerítés van a kis épület mindkét oldalánál ugrani nem tudok sehova, mit kell tenni?
-
whitezo88
nagyúr
hm végigjátszottam, de a vége.. mintha elvágták volna.
-
csutkaa
senior tag
válasz
DerStauner
üzenetére
nem tudom
csak menübe mentem és beállítottam 
-
csaabz
őstag
Hello!
Bizonyára már kérdezték előzőleg is, de az első pálya végén, mikor jön a 4 fegyveres + a heli, akkor hogyan kell lejutni a ház tetejéről?
Köszi!
-
T.Peter
őstag
Végigjátszottam én is. Szerintem nem volt rövid, mivel a sztori szempontjából ez a hosszúság volt a legmegfelelőbb. Számomra minden tökéletes volt. A zenei aláfestés, a hangulat, környezet, a sztori végképp. A mafia mellett ez a másik játék, ami életem eddigi legjobb játéka (leginkább a sztori miatt, meg a világa miatt, ami engem nagyon megragadott, főleg a színek miatt).
Spoiler: Ki a Callaghan? Mit mond a hírbemondó a stáblista közben? Annyit értettem, hogy a két csajról volt szó.
-
kdave9
tag
válasz
DerStauner
üzenetére
A ventik csak kb 10mp-re állnak le, sietni kell
-
TTomax
félisten
Pfüü.ez a jaték ez mindent üt...azon veszem észre magam,hogy markolom az egeret,hogy le ne essek...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

néha kell egy kis elakadás különben túl egyszerű lenne az élet