Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
En ugy latom kivetel leszek, mert en tok elegedett vagyok veluk amiota Oneok.
Az ugyfelszolgalatuk, foleg a szemelyes (en a shopmarkosrol tudok nyilatkozni), siralmas, ugyanakkor : az asszon hozta oket hazhoz amikor idekoltozott mert meg huseg volt rajta, az en digimen meg nem. Pont akkor volt a upc-voda valtas. Lejart a huseg, havonta b*szogattak h ujitsa meg termeszetesen uazt joval dragabban.
Kb 3 hete vegre bemereszkedtunk es az eddigi 14k-s csomagbol (1000es net, tv stb) lett 9k, amihez adott rtl+plusz net4 et (en kb csak sportot nezek ha be van kapcsolva), ami hat azert nem egy rossz buli. Szval nekem jelenleg egy szavam sincs, nettel sincs baj.
Egyedul ami idegesit, h a kozszolgalati csatornak (foleg az m4 erdekel) szetesnek random idokozonkent 1-2 hetre odaig h no signal van ,aztan valamikor magatol megjavul (de csak es kizarolag azok (m1,duna stb). F1 vagy nb1 miatt duhito tud lenni es az okara nem tudok rajonni.
A regebbi vodas boxxal nalam nincs baj, ocsemeknek telekom van, az sztem meg kritikan alulibb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- JBL Charge 5
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest