Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
A launcher ki van szedve, az xmbc indul alapból.
Onnan lehet programot indítani, így nincs szükségem launcherre.
Sajnos scriptből nem tudtam elindítani még az xmbc-t, így ezt egy auto program teszi.
Mivel 2x 2terra, így természetesen külső, saját táp látja el árammal a winyókat.
A netet etherneten kapja, de a wifivel sincs problémám.
A távirányító a sajátja, de F10-et is szoktam használni hozzá, mivel a billentyűzetet lecseréltem (ékezetesre), valamiért a saját távval nem akar működni.
Én nem a gyorsasága miatt használom az ext partíciókat (bár az is jobb mint az ntfs), hanem ha hiba lép fel, jobban menthető.
Vannak vele problémáim, de aki ismer, tudja, hogy úgy sem nyugszom amíg nem javítom ki
A stabilnak mondott rommal, nem akar lekapcsolni, pedig ahhoz a részéhez nem nyultam (a készüléken elhelyezett gombbal kapcsolom ki), egyébként újra indul.
Valamint csak az egyik hdd-t kapcsolja le.
Egyébként szívesen közzéteszem majd a romokat tesztre ha kéritek.
Amik ki vannak véve, úgy is újra tudjátok telepíteni az áruházból, de ha valaki kéri, az általános dolgokat benne hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Videós, mozgóképes topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Dell Optiplex 3040 Micro PC Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512GB SSD!
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest