Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Masfel eve, mikor megjelent idehaza, akkor 43000+fa korul volt, most 45100+fa a nagykerara.
Rajta levo C3 1300 egyebkent tenyleg harmatgyenge.Anno mericskeltem a kulonbozo ipari PCink teljesitmenyet, a regebbi gep C3 1GHz-je kb. egy 400-433-as celeronnal vetekszik, eleg csunyan kikapott a Celeron ULV 650-tol.
Ja, utobbin passziv hutes van, mig C3-ra kotelezo a propeller. -
nyunyu
félisten
Via Epia annó 60 magassága volt (boltban). Most nem tom mennyin tendálhat de sztem olyan 40-50 lehet az is.
Epia az egy vicc.
3 eve kerult 15+faba egy Epia 5000. (legkisebb tudasu Epia)
Ma meg 21+fa az Epia 5000AG.Utobbi nem tudom, miben ter el a harom evvel ezelotti verziotol, hiszen ugyanaz a chipset, Eden 533MHz, sima/nem DDR ram kell bele...
Na jo, 3 eve az Epia 5000 rev1.0-an meg 1 PATA+1 floppy csati volt, viszont 2 evvel ezelotti Epia 5000 rev1.1-esen mar ugyanigy 2 PATA+0 floppy, mint a mostani 5000AG-n.
-
Chaser
legenda
Nálam először ott bukott el anno, hogy 1 sata csati van rajta, nehogy már vegyek átalakítót 3-4k-ért, ha kell még egy sata eszköz, mikor a lap bruttó 9-10k. Aztán ugye ez faxa kis MSI, és a régebbi mATX lapjain nem lehetett feszültséggel manipulálni, a vga-ja gyenge, felszereltsége gyenge, Maradtam a jól bevált GB-nél,nv chippel, hadd szóljon
, 22x24-es a lap, kicsit nagyobb mint az MSI, de überjó
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest