Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Barkácsolás lesz anélkül is elég
Nekem csak a sata-s jó, satas 2.5" hdd megy majd bele, a sata nélküli változatot is lehet "satasítani" külső vezérlővel, de akkor ugrik az 1 db pci port. 1előre project még nincs, sok mindenre tudnám használni.#4 Vidori : A proci sztem fix, ebbe a lapba gondolom ezt a procit tervezték.
Felhasználási terület? Sztem nagyon sok van..letöltő gép, auto pc / ez nagyon tetszik, láttam nemcsak én eszembe jutnak ilyenek
/, netezős gép, most egy p!!!667-es gépről vagyok, ha erről lehet arról is
, aki nem játszik, nem kódolgat, annak tökéletes választás, elég olcsón véget lehet vetni a böhöm nagy házak korszakának. Simán el tudom képzelni otthoni pc-ként, egy zajtalan pc-ként.
Házat én biztos magam csinálok majd neki, táp eddig 1 FSP ami szóba jöhet a kis mérete miatt, de valszeg az is házi barkács lesz...autókhoz meg már régóta lehet kapni egy konvertert, ami a 12V-ot stabilizálja és szétosztja a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nekem csak a sata-s jó, satas 2.5" hdd megy majd bele, a sata nélküli változatot is lehet "satasítani" külső vezérlővel, de akkor ugrik az 1 db pci port. 1előre project még nincs, sok mindenre tudnám használni.
/, netezős gép, most egy p!!!667-es gépről vagyok, ha erről lehet arról is