Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Több eszközöm van Teamviewer-be így egyszeri bejelentkezés után elég könnyen elérem minden eszközről bármelyik másikat. Chrome-ba nem tudom van-e ilyen?!
Ha azt szeretném, hogy internetkapcsolat maradjon a miniPC-n 0-24-be, akkor nem mehet alvóba? Vagy van alvó módnál valami beállítási lehetőség, hogy olyankor azért maradjon meg az internetkapcsolat?
-
Laby
őstag
Linux alapút próbáltunk egyik barátommal, de folyamatosan csak a szenvedés volt a beüzemeléssel, végén már csak arra nem sikerült rájönni hogy külső hálózatról hogy érem el és itt sok óra után feladtuk. Jó lesz a Windows, azt legalább ismerem és könnyű minden rajta.
Szóval felraktam a Windows 10 Enterprise LTSC-t. Ide Teamviewer, Plex,
Torrentmegy rá és innentől jó lesz nekem, csak az energiagazdálkodást szeretném jól belőni, hogy feleslegesen ne fogyasszon.
Köszi!
#925Patice
Köszönöm, ezeket kibogarászom akkor ha gép elé kerülök!
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Vettem egy MiniPC-t (HP Elitedesk 800 G2), letöltésekre, plex futtatásra és hogy elérjem telefonról, tabletről és laptop-ról is ha kellene. Ez 0-24-ben menni fog.Van valami általánosságban ajánlott Windows és Bios beállítás ajánlás amiket érdemes megcsinálni, hogy minél kevesebbet fogyasszon a PC, de az internet kapcsolat mégis mindig aktív maradjon?!
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest