Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Necronom
üzenetére
Én nemigazán értem ezt az egészet
Van pár éve egy Zidoo Z9S médialejátszóm de napi rendszerességgel probléma van az otthoni hálózateléréssel.
Állandóan kódot kér [link] Nem lehet ezt valahogy megkerülni?
Már beállítottam minden tudomásomra jutott beállítást, [link] [link] [link]
mégsem jön össze
Van mikor beenged, van mikor nagy nehezen... -
makoss
veterán
válasz
Pista0001
üzenetére
Szervízben mondjuk nem használtak HDMI-t, a hangkártya is USB hangkártya volt.
Filmet otthoni hálózaton nézek, azaz néznék mert az is kinlódik, sosem jó
Tegnap is ma is téma, és érdekes, hogy minden sz@r be van állítva: [link] [link] ennél is valami fantom hiba lehet mert alig tudom elindítani a hálózati lejátszást Zidoo médialejátszón
De érdekes, hogy mobilon VLC-n semmi mókolással kódok nélkül megy [link] -
makoss
veterán
Üdv!
Van egy NUC 11 gépem Windows 10 Pro van rajta, youtube, vimeo-ban csúszik a hang, Facebook + hasonlókban szintén,
Potplayer, VLC-ben a kép megy, a hang ismétlődik 2-3 másodpercenként.
Lényegében az összes ami médialejátszás, kinlódik
Semmit nem tudtam vele csinálni, végeztem takarítást is, bár ezeknél nem nagyon ajánlják a ccleanert.
Érdekes, hogy mikor elvittem szervízbe ott mutatták, hogy semmi baja
Mi lehet a gond?
Volt már ilyen valakinél?
Annyi, hogy a NUC-ban van egy Samsung 980 Pro m.2 SSD 1TB,
meg 16 GB (2x8) Kingston kit Ram.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest