Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Én egy ilyet nyúzok,Plex ,torrent,fb yt, tökéletes [linhttps://www.nezdmitrendelsz.hu/2023/06/01/t-bao-t8-plus-alder-lake-n100-mini-pc/k]
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Multibit
nagyúr
Plexhez nincs olyan, hogy feleslegesen erős
Ha nem rendelkezel egy potens lejátszó eszközzel, biztos, hogy beleütközöl a transzkódolás problémába.
A mai ultratakarékos nem passzív ajánlatokkal vigyázz, még akkor is, ha csendesnek reklámozzák! Ha egy ilyen teszkógazdaságos kütyüt meghajtanak, visít, mint a veszedelem
Évekkel ezelőtt én is ezért raktam össze az Asrock J5005-ITX alapú gépemet. Nincs benne mozgó alkatrész. Persze mára már elavultnak számít, több tekintetben is. -
azbest
félisten
szerintem mindig megy, de nem hangos alapból, ilye pici méretben nem is lehetne máshogy.
A gyári ssd amúgy lehet fix 40 fokosnak hazudja magátLáttam most 4 lanos passzívat is más eladótól, ssd és ram nélkül 160 dolcsi, de lehet jó rá valamelyik kupon és 140 dolcsira levihető [link] [link] (az automatikus áfás ár és ingyen vámkezelés miatt nem biztos, hogy megéri rammal, ssd-vel venni, ha úgy túllóg és plusz díjakat okoz)
Csak ezeknek havi 100as nagyságrendű eladást ír, nem 100 ezres darabszámokat, szóval kockázatosabb eladó. Nagyobb bordás házasak drágábbak.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
olyan firebat t8 plust vettem én is $140ért, itt van az asztalomon. Annak a 2242 sata ssd-jéről beszélgettünk visszább. Amúgy a cybermonday -es kuponokkal ma még $147 ért írja a kosárban az ali 167 helyett. A tbao t8 plus teljesen ugyanaz, csak a bios verzió más picit. Ha jól emlékszem terhelésteszt alatt sem ment 70 fokra, kívül csak langyos volt.
A gmktek g3 az nagyobb, normál 2280 ssd belefér és van egy ddr4 ram slotja. Pár hete bevezető akcióban 8/256 -os volt br 133 usd [link] . De most 118 a cybermonday -20$ val barebone.
[ Szerkesztve ]
-
hahakocka
senior tag
Làttam Alli-n meg geekbuyingon Firebates S egy másik Black Fridayen szuper pc T! Ryzen 7735HS 8 magos procival 16-32gb rám 680M igpu 512 GB SSD. 127e a 32gb is 167e! Best Buy.
A 60 ezres Celeronoshoz kèpest èg ès föld lehet. Ismerősöm is most akár venni egy minit. Filózok èn is laptop helyett[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest