Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Most egy xbox series x + s kombóm van ami jó mert automatice szinkronizálja a mentéseket és minden 2. héten mikor 12 órára x 7 nap "beköltözök" melóba, az S-et tudom magammal vinni mert pici és halk az is + ahogy írtam leszinkronizálja a mentéseket + megvannak rajta azok az appok, lásd youtube, max, disney+ ami a szórakozáshoz kell (ha van rá idő). Viszont a grafika már kezdi meghaladni a dolgokat. Gondolkodtam mini pc-n 780m videokarival, azt bevinni és lenne egy nagyobb gép otthon egy 4060 kaliber, de így manuálisan kell a mentésekk boldogulni (kivéve talán steam), ez így elég nagy költség is, és a 4060 a 2k felbontást már nem nagyon bírja. Néztem laptopot, az egyszeri ktg, de hangos, és 400e egy 4060as. Igen a 7840hs és a 8845hs és 8700g mobil és asztali processzorokban levő 780m kártya 1080 low-ra alkalmas az új játékokban (de emulációban viszi a switch, ps3 és xbox 360 játékait gond nélkül) így vesztek a grafikai minőségből. Ahogy lentebb írtam, ha pc-re átvándorol az ember egy eszközre ki lehet váltani a konzolokat. A rog ally x sem rossz, de 380e ft, ennyiből több rammal kijön egy 8700g épített konfig, sőt, dedikált videokaris. Szal ja, futom a köröket, egyelőre marad a konzol, megvárom az nvidia 50es kártyáit január elején ha bejelentik mit tudnak + jön a 250€-s intel arc b580, ami a 4060as szintjét tudja elvileg (bár kérdéses milyen driverekkel).
Legjobb + legolcsóbb kompromisszum, viszont ha a garival kapcsolatos kétségeim félrerakom, akkor a mini pc + egpu, tehát ledokkolom itthon nagyobb teljesítményre a minipc, és viszem magammal egyébiránt gpu nélkül. 128kb youtube csatornán ugyanezt csinálta a srác csak egy rog ally x-szel.
Esetleg egy ultra portable épített konfig de ezzel megint csak a képzeletbeli körön kanyarodok tovább
a 880m és 890m kártyás gépek meg +10%ot tudnal asszem de magas felárért
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a 880m és 890m kártyás gépek meg +10%ot tudnal asszem de magas felárért