Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tin

veterán

válasz szkutyi #1467 üzenetére

Csak azt nem értem, hogy ha adott egy ekkora gyártó, mint a Beelink, és igazából neki mindegy, melyik ventillátort szereli a gépre, merthogy mindkettő ugyanannyiba kerül neki, akkor miért rakná a szarabbat rá, hogy a gép aztán hangosabb legyen, esetleg throttlingoljon, és így tovább? Úgy, hogy közben még arra is figyel, hogy folyékony fém pasztát használjon, amivel csak még macerább az egész összeszerelés? Azért, hogy spóroljon néhány dollárt? Értelmetlennek látom.

Nem találtam olyan posztokat, hogy cseréld ki a ventit egy adott típusra, nem találtam hozzá tuning ventit az Alin sem, és máshol sem nagyon. Nem mondom, hogy nincs, de csak azt a posztot láttam, amit linkeltem, és az nyilván egy másik dimenzió, azzal húzható a kicsike, hiszen a hűtés mindenre is elég. Csak ugye ha már nyitott a ház, akkor rakhatok rá akár egy olcsó desktop hűtőt is.

Egyébként így sem throttlingol, csak stressz teszt alatt a 90-et nyaldossa Performance módban. De ugye senki sem használja így. Játék alatt meg nem a CPU, hanem a GPU a szűk keresztmetszet, a CPU visszavételével pedig 80 alá kúszik a max hőmérséklet.

Új hozzászólás Aktív témák