Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha adott egy ekkora gyártó, mint a Beelink, és igazából neki mindegy, melyik ventillátort szereli a gépre, merthogy mindkettő ugyanannyiba kerül neki, akkor miért rakná a szarabbat rá, hogy a gép aztán hangosabb legyen, esetleg throttlingoljon, és így tovább? Úgy, hogy közben még arra is figyel, hogy folyékony fém pasztát használjon, amivel csak még macerább az egész összeszerelés? Azért, hogy spóroljon néhány dollárt? Értelmetlennek látom.
Nem találtam olyan posztokat, hogy cseréld ki a ventit egy adott típusra, nem találtam hozzá tuning ventit az Alin sem, és máshol sem nagyon. Nem mondom, hogy nincs, de csak azt a posztot láttam, amit linkeltem, és az nyilván egy másik dimenzió, azzal húzható a kicsike, hiszen a hűtés mindenre is elég. Csak ugye ha már nyitott a ház, akkor rakhatok rá akár egy olcsó desktop hűtőt is.
Egyébként így sem throttlingol, csak stressz teszt alatt a 90-et nyaldossa Performance módban. De ugye senki sem használja így. Játék alatt meg nem a CPU, hanem a GPU a szűk keresztmetszet, a CPU visszavételével pedig 80 alá kúszik a max hőmérséklet.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest