Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
t72killer
üzenetére
Ha olyan, aminek a biosában le lehet venni a tdp-t akkor csökkenhet. De a proci csak egy dolog. A háttértár és a ram is eszik energiát.
Most valami windows xp vagy más ősi rendszer fut? Az újabb gépeknek kellhet újabb oprendszer, nincs driver ősi rendszerhez.Úgy hírlik az n100 egyik elődje, az n5100 sokkal energiatakarékosabb lehet, lassabb sebesség mellett. Az n100-asok általában 12 voltos tápról mennek.
Ha kifejezetten pici és állítható tdp-s n100 kell, akkor lehet hogy az integrált ramos firebat T8 plus is jó lehet (más brand alatt is futottak). Gyárilag azért az ssd hűtése nem valami jó, a gyári m.2 sata ssd fix 40 foknak hazudja magát, amúgy rendes nvme ssd fel tud szaladni használat közben 60-80 fok fölé, ami már túlzás lehet. A sajátomnak csináltam alternatív 3d nyomtatott házat és tettem a betett nvme ssd-re bordát.
Mondjuk, ha a tableted képernyőjét is használod, akkor lehet másik újabb tablet kellhet.
-
t72killer
titán
válasz
t72killer
üzenetére
miniPC témában amúgy nagyon ajánlgatják a Melee Quieter 4C-t, ami jól is néz ki, csak elég borsos árcédulával mérik, illetve kérdés a hűtés ekkora méretben

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- PlayStation 4 Slim 1TB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest