Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Nem tudom, valószínű win7 alá lennének driverek, de biztos ami biztos win11re utaznék.
Kiokosítottam magam ram+háttértár témában: ram-ból DDR5L, háttértárból emmc a varázsszó, ha jól értelmeztem, nem túl könnyű ilyeneket találni, de ha a végeredmény pl konzisztensen 2W-al kevesebbet eszik, az óriási nyereség. Háttértárból se kell a forma1es, ha egy 10éves sata ssd sebességét hozza, az már bőven okés: ha vminek HŰTÉS kell, ott már definíció szerint repkednek kifelé a Wattok az ablakon.
"Úgy hírlik az n100 egyik elődje, az n5100 sokkal energiatakarékosabb lehet, lassabb sebesség mellett. " - iigen, egészen pontosan az ilyen infók miatt kopogtam be a csoportba, hogy ismer-e bárki ilyenről tesztet vagy adjisten sk kimérte! Mindíg az a reklám, hogy az újabb jobb, de mostanában akkorákat bukfencezik az intel, hogy én ebben egyáltalán nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest