Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz szkutyi #1001 üzenetére

közben magamnak rendeltem is két solidigm 512-est [link] , úgy látom valsz lenovo gépből való lehet gen4x4 3500/1600 körli max sebességgel. Ők az inteltől kivált részleg, nagyon hájpolták magukat az utóbbi években, hogy ők jobb firmwaret és a win beépítettnél jobb drivert tudnak. Nem tudom ezt az ssd-it is támogatja-e, de kíváncsi lettem.

A Micron 2450 512GB [link] gen4x4, pedig lehet asus vivobookból való, nekem ilyennel jött a noti. Ez talán 3500/3000 körüli. Elég jó teljesítményű és nem melegedett. De azért a minigépben lehet nem árt a hővezető pad, majd menet közben látni, hogy 70 fok főlé megy-e nagyon.

A minipécében nem lesz annyira gyors 1700 körüli tempó talán a gen3x2 teteje.
    Ha nem elírás, akkor lehet a solidigm még kevesebbet fogyaszt és akkor kevésbé melegszik.

Meg rendeltem egy 256-os wd -t is, mert a wd-kkel inggyen lehet használni acronis true image wd edition partició klónozó progit [link] , néha jól jön, ha usb keretből róla bootolt winnel le kell mentem gépről belső ssd-ről másikra adatot. Más gyártók köztül is van, amihez van adat költöztetéshez ingyen progi.

Új hozzászólás Aktív témák