- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
szkutyi #1001 üzenetére
közben magamnak rendeltem is két solidigm 512-est [link] , úgy látom valsz lenovo gépből való lehet gen4x4 3500/1600 körli max sebességgel. Ők az inteltől kivált részleg, nagyon hájpolták magukat az utóbbi években, hogy ők jobb firmwaret és a win beépítettnél jobb drivert tudnak. Nem tudom ezt az ssd-it is támogatja-e, de kíváncsi lettem.
A Micron 2450 512GB [link] gen4x4, pedig lehet asus vivobookból való, nekem ilyennel jött a noti. Ez talán 3500/3000 körüli. Elég jó teljesítményű és nem melegedett. De azért a minigépben lehet nem árt a hővezető pad, majd menet közben látni, hogy 70 fok főlé megy-e nagyon.
A minipécében nem lesz annyira gyors 1700 körüli tempó talán a gen3x2 teteje.
Ha nem elírás, akkor lehet a solidigm még kevesebbet fogyaszt és akkor kevésbé melegszik.Meg rendeltem egy 256-os wd -t is, mert a wd-kkel inggyen lehet használni acronis true image wd edition partició klónozó progit [link] , néha jól jön, ha usb keretből róla bootolt winnel le kell mentem gépről belső ssd-ről másikra adatot. Más gyártók köztül is van, amihez van adat költöztetéshez ingyen progi.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest