Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kammler

senior tag

válasz BalaNce87 #1553 üzenetére

Tehát mégegyszer: hiába szarja le, mert KÖTELEZŐ a postát is mint lehetőséget választani. Nem opcionális, hogy én leszarom, azzal nem szállíttatok, mert kötelező, mint lehetőség. Ez volt a lényege, hogy a komcsi postát helyzetbe hozzák. Nagyon sok helyen itthon azt csinálják, hogy odaírják, hogy egy hónap is lehet a szállítás, vagy hogy postai szállítás 6000 ft. Egy ideig működik, aztán majd, gondolom a felcsúti azt is kiköti, hogy nem lehet X összegnél drágább a posta, és nem tarthat tovább se a szállítás, mint amúgy. Azt nem értettem, például amit írtam a TME-nél, (lengyelek, nem magyarok) hogy a magyar domain miatt kell nekik biztosítani a postai szállítást, vagy a magyar domain mindegy, de viszont Magyarországra szállít és azért. Mert hogy folynak az egyeztetések a posta meg köztük. Persze, március 28 óta. Nem lesz abból semmi, jól kibaszott velünk a felcsúti meg a bandája. Magánszemélyeknek ide nem szállít, aztán kész. Lehet, hogy a minisforum esetében teljesen más oka van amúgy, de még ezt is el tudom képzelni. Azért kérdeztem, hogy vajon mióta nem szállítanak ide, mert ez a posta fasság tavasszal kezdődött.

Új hozzászólás Aktív témák