Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Aha. A fent nevezett artifact-okat szökőévente egyszer látni, kis túlzással. Csak el kell kicsit bíbelődni az SVP beállításaival, és ennyi. Egyszer kell rászánni néhány órát. Mint ahogy az UHD topikban is írtam, FHD SDR tartalmat fogyasztok csak és kizárólag. Engem ez a HDR-DV csicsa egyáltalán nem vonz. Szerintem undorító, hatásvadász sz@r, de ez az én véleményem, kezeld úgy.
Egyébként való igaz, nem lesz kerek 60, kissé ingadozik, de az átlag kockaszám közelebb van a 60-hoz, mint az 55-höz. És ezt már különösebb probléma nélkül tudom fogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest