Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
pigster
üzenetére
És milyen fasza gyors is volt az a párhuzamos kapcsolat! Ott van a gigabit ethernet, ha NAS-ban gondolkodsz akkor ez igazából az egyetlen helyes irány. Persze rádughatsz USB-s HDD-t is, arról és arra is lehet adatokat megosztani, de két ez egy mobil HDD-vel vagy bölcsős megoldással segítség lehet adott esetben, de azért alapértelmezettnek a hálózat marad.
-
ooszi
senior tag
válasz
pigster
üzenetére
Szia az adatlapomon láthatod a NAS-omat, szerintem a legjobb rendszer az OMV (OpenMediaVault) de ez nézőpont kérdése, nekem ez fut már egy hónapja rajta hiba mentesen, szopás volt beüzemelni, háttér tárnak nem lehet használni USB-n keresztül, ha másik gépet kötöl rá.
Én is izom gépet (1150-es MiniItx, G3420 proci, 8GB memó 55Wat-65Wat) raktam össze NAS-nak de kábé egy nap alatt rájöttem hogy de hülye vagyok, teljesen felesleges, fogyasztás szempontjából is. (15Wat-30Wat)
Én androidról, windows tablet és asztali gépről csesztettem a NAS-t, BDRip, MKV, filmek viszi, egy biztos gigás hálózat kell neki kábelon keresztül, ha fullHD akarsz nézni, Wi-Fi-t felejtsd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Kingston HyperX IMPACT 32GB DDR4 2400 MHz laptop RAM (2x16GB)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest