- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Nekem Z77N-WiFi van (a PCH-t leszámítva teljesen megegyezik a két lap), nem vagyok vele maradéktalanul megelégedve. A G540-emet nem tudom benne IGP-vel használni például. Amint oprendszer indul, újraindul a gép. Diszkrét VGA-val meg működik. A WiFi-je szerintem elég jó, stabilan is megy, de nálam nincs semmi húzva.
Ja, a BIOS-a is elég gyík, feszültség beállítás például a RAM-ra korlátozódik, de van még bőven hiányosság. Életem első és - valószínűleg - utolsó Gigabyte lapja. Mondjuk részemről az ASRock sem ajánlott márka, de komolyabb lapjaikkal nem volt még dolgom, csal belépő szintűvel. Sokan dícsérik, neked is bevált, szóval az ő hasonló lapjuk szerintem jó vétel lehet neked.
Nincs olyan hűtő hogy ITX-be való.
Jellemzően a procihűtők ventijei fújnak.
-
syl5
őstag
A 3 komponens-re "van" (nem akarok rá többet költeni) 40k.
Ház, táp, procihűtő.i5-2400 procim van, dvga nem lesz.
1 ssd, +1 noti hdd kell még beleférnie a házba.
LP ramom van.
Egyébként Brocken proci hűtőm van most, de ettől 99 % meg kell szabadulnom.Netre, fejlesztésre, néha fifa-ra kell egy pörgős kis villám gép.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged