- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 1eske: Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
h1n1_900 #9537 üzenetére
Szerintem ez így jó lesz
Az alulfeszelés hiánya annyira nem probléma, pláne ezeknél a 65W TDP-s prociknál. Én is ilyen lapot használok, még csak egyetlen BIOS létezik hozzá...hátha később még bővítik. Bár én nem érzem hiányát az alulfeszelési opciónak.
Procira én CM Vortex Plus hűtőt tettem. Normál 25mm vastag ventivel is befért a tápegység alá. (gépem az adatlapomon megtalálod)
Vinyókkal kapcsolatban szerintem a legjobb megoldás mini-ITX esetén -természetesen, ha anyagilag megengedheted magadnak- egy SSD rendszernek + egy külső vinyó adatnak. Így a házban nagyobb rend uralkodik és a 3,5"-es vinyó által keltett -esetleges- rezonanciától sem kell tartanod.buca84: mennyi hely áll rendelkezésedre? (magasságra?)
Ettől függetlenül szerintem jó vétel a Samurai ZZ.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest