- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user137
őstag
válasz
user137 #8429 üzenetére
nem lett meg a csavar
de bízom benne, h csak én vagyok a szórakozott és valahol majd meglesz.
áll a gép rendesen, a gyári glacialtech nem hangos, de engem zavar. szintúgy a tányéros vinyó, úgyhogy oda kell egy SSD. 39 fokról zárt ládában 44 fokra ment fel a hőmérséklet, itt stabilizálódni látszik, a CPU fan 1600-at, a SYS fan 1700-at pörög, BIOS idle 40W (a mostani i5-650 ZOTAC H55-ben 50W az idle), mind a kettő gagyisztikus kínai power brickkel, ez a mostani ez picopsuval.
ITX7 tapasztalatok:
- rengeteg benne a fölös hely, de mondjuk sokmindent bele is lehet rakni (2.5HDD, 3.5HDD, ODD, 1xLP PCI eszköz)
- a ház jobboldalán van egy halom tátongó hely, ahol csak az 1db venti van (elférne kettő is simán), az "előlap" mögött is van egy csomó hely, nagyrészt azért, mert az SSD hátul az ODD és annak csatlakozója mögött foglal helyet - holott bőőőven elfért volna oldalt, ahol az ITX2-ben is van
- a levegőáramlást itt sem találták ki valami jól, de legalább minden irányból szűrődik be levegő a házba (alulról középről, alulról körben és hátulról a panel felettről) - ha már olyan sok hely van benne, én 1x befúj-1x kitol kombóban használnám, vagy luggatnék még lukakat és betolnék még egy 8cm ventit
- gyönyörűszép ez a vastag alu így egybeöntve.ToDo:
-win7 install
-irda panel beszerzése
-slotin ODD beszerzése
-LP hibrid TVtuner beszerzéseToDo2:
-passzív GT210 vagy valami gagyisztikus pici kártya beszerzése
-hackintosh.huKonklúzió: asszem ez marad. várjuk az ITX7 harmadik, javított kiadását.
Képek hamarost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest