Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nagynorbi

aktív tag

válasz user137 #8406 üzenetére

Attól a ténytől eltekintve, hogy megítélésem szerint minimum érdekes stílusban "beszéltél" velem, attól függetlenül nem nagyon válaszoltál egy-két hozzád intézett jókívánságomra, illetve hozzászólásomra. A Wesena házzakkal kapcsolatban pedig ahelyett, hogy azt mondtad volna, hogy tegyük össze amink van, előjött belőled a "gyere ki a hóra" stílus. Hangsúlyozom, hogy nem azzal volt problémám, hogy te olcsóbban tudtad (volna) hozni a házakat (bár ezt kétlem, hiszen nem számoltál egy pár dologgal, és a végén szembesültél volna vele, hogy bizony nem elegendő az a pénz, amit beszedtél volna a jelentkezőktől), hiszen ez csak jobb lett volna mindenkinek.
    Nos ez nekem a "nem gyere be" kategória, és arra következtettem, hogy nem csak én nem bírom a te stílusodat, hanem te sem az enyémet. Lehetséges, hogy ez generációs különbségekből fakad, de nekem akkor sem tetszik. Ennyi a kis szösszenetem a témával kapcsolatban.

A kérdésedre válaszolva pedig, hogy mi lett a Wesena házakkal, nos van is, meg vittek is. Az érdeklődés folyamatos, elég sok privi meg e-mail jön (és nem csak ITX házakkal kapcsolatban), de általában véve túl drága nekik. Mindenkinek tetszik, meg hű de szép, hű de jó, meg hű de alumínium, de pénze csak kevés százalékban van az embereknek rá. Nem a Wesena házakból fogok megélni mostanság, de ki tudja, hogy mi lesz később.... egyszer majd csak fellendül a gazdaságunk... :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés