- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagynorbi
aktív tag
válasz
user137 #8406 üzenetére
Attól a ténytől eltekintve, hogy megítélésem szerint minimum érdekes stílusban "beszéltél" velem, attól függetlenül nem nagyon válaszoltál egy-két hozzád intézett jókívánságomra, illetve hozzászólásomra. A Wesena házzakkal kapcsolatban pedig ahelyett, hogy azt mondtad volna, hogy tegyük össze amink van, előjött belőled a "gyere ki a hóra" stílus. Hangsúlyozom, hogy nem azzal volt problémám, hogy te olcsóbban tudtad (volna) hozni a házakat (bár ezt kétlem, hiszen nem számoltál egy pár dologgal, és a végén szembesültél volna vele, hogy bizony nem elegendő az a pénz, amit beszedtél volna a jelentkezőktől), hiszen ez csak jobb lett volna mindenkinek.
Nos ez nekem a "nem gyere be" kategória, és arra következtettem, hogy nem csak én nem bírom a te stílusodat, hanem te sem az enyémet. Lehetséges, hogy ez generációs különbségekből fakad, de nekem akkor sem tetszik. Ennyi a kis szösszenetem a témával kapcsolatban.
A kérdésedre válaszolva pedig, hogy mi lett a Wesena házakkal, nos van is, meg vittek is. Az érdeklődés folyamatos, elég sok privi meg e-mail jön (és nem csak ITX házakkal kapcsolatban), de általában véve túl drága nekik. Mindenkinek tetszik, meg hű de szép, hű de jó, meg hű de alumínium, de pénze csak kevés százalékban van az embereknek rá. Nem a Wesena házakból fogok megélni mostanság, de ki tudja, hogy mi lesz később.... egyszer majd csak fellendül a gazdaságunk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged