Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz HookR #6673 üzenetére

Ezt a Grobelox kft-nél csinálták, korábban eloxáltattam a Fémépítő kft galvanizáló üzemében kerékpár alkatrészeket, mindkét céggel elégedett voltam. Egységárat nem tudok mondani, ezen a képen rajta van amit 4000-ért csináltak a Grobelox-nál (amik inkább szürkésnek látszanak a képen, amik teljesen feketék azok festve lettek). A Fémépítő talán olcsóbb egy kicsit.

Köszi a linket, elolvasom este. SketchUp-hoz már összeszedtem az alkatrészmodelleket de még nem volt időm elmélyedni benne.

user137: Semmi gond :)

Köszi a dicséretet! Videó sajnos nincs mert nekem csak tükrös gépem van, a céges kompakt meg hang nélkül vesz csak föl videót. Mivel a 2 Arctic venti PWM szála közösítve van mindkettőt az alaplap vezérli hőmérséklet alapján. Terhelésre megjön a hangja (úgy 1200-1300 rpm körül), de alapon nem hallható. A Vapor-X-el is ugyanez a helyzet. Amitől tartottam egy kicsit az a vinyó rezgése, de szerencsére nem búgatja be a házat. Összességében alapon semmi zaj, terhelve meg úgyis föltekerem a hangerőt :DDD

Mercutio_: Neked is köszönöm! 21*21*26 cm (szé*ma*mé), fölül az van amit látsz, alul egy SFX táp (120 mm mély is belefér), egy slim DVD-RW, egy 3,5-es merevlemez és a kijelző van. Van egy másik 3,5-es vinyóm is, az külső házban van. Pontosabban volt 2 héttel ezelőttig. Behalt a doboz, ezért most kábrió a gép és a kilógatott kábelekről megy.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés