- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
flashpointer #65159 üzenetére
Nem teljesen 4070 szint. Vagy ez az asztali 4060=mobil 4070?
De persze ütős így is.Árban viszont használhatatlan lesz általános célra, ez szinte biztos. A 370-es is 400k-tól felfelé indul minipc konfigban amiből gyanítom 90%-a a rammal intergrált... minden.
Ez pedig bőven jó másra is, mint átlag-gpu használat. Olyanra amire igazából eddig nem volt integrált megoldás. Lehet, hogy megvásárolható példánnyal is ritkán futunk majd össze.Más:
Megjött a 790S7. Ilyen, csak dvga nélkül.A lap valóban normál ITX de sajnos standard cooler felfogatás nincs rajta, ez nem volt (nekem) egyértelmű. Ha minden igaz a külön árult ITX lapjaikon sincs, viszont a borda nagyobb és ventiből is 120-as megy rá. Az m végű mATX lapon van 1700-as felfogatás.
Ettől függetlenül nem tűnik rossznak a hűtés, bár még sokat nem nyúztam. Alapból sem hangtalan de ez a venti morgó hangjának köszönhető, a táp kellemesen halk. A cpu-n 1000-2300rpm között változott de elég random a vezérlés is, plusz Cinebench (gyors) alatt 70 fokig kúszott, szóval igazából még nagyon felpörögnie sem kéne. Ez egy halk ventivel korrekt lehet.
Amúgy pedig brutális a proci, CB23 32k pont. 100W-ig ugrott fel, de 85W-ra azonnal visszavett. A régi 5600G-nél gyakorlatilag 3x gyorsabb, a 8600G-nél is több mint 2x. Mellé egy mITX lap, 2.5GB lan, 2db 4.0 M.2 és egy 5.0-ás x16 PCIe sín, wifi slot és ami ritka (de sztem jó, masszív kábelezés helyett) egy DP-t tudó Type-C hátul.Ebben a felállásban a hűtő nem szabadon variálható, de így is átrakható végül is más ITX házba, jobb ventivel is, akár normál dvga mellé, LP helyett. Egy vízhűtő bepattintása már sajnos nem megy. Ill. barkáccsal biztos, mert azért van 4 furat nyilván a jelenlegi bordának is.
Még nem tudom kell-e nekem ilyen kraft, de akinek igen annak sztem elég jó ár/értékű cucc. Vicces, hogy nem sokkal olcsóbb a B650M+8600G konfigom sem... (és a másik sem), amiket ide-oda próbálok mITX házakba betuszkolni. Rendes mITX lappal meg már olcsóbb se lenne gyakorlatilag.
-
.Ishi.
aktív tag
válasz
Érdekes a 8060S teljesítménye - kíváncsi leszek, mit hoz a jövő, mert pletykálnak egy Valve-féle Steamboxot is. Ha valami hasonló chippel lesz felszerelve, akkor TV alá nekem tökéletesen megfelelne teljesítményben.
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
Nekem tetszik, de majd csak ha AM5 foglalatba is kapható lesz akkor lesz igazán érdekes.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
nekem is ez az arc 580 duruzsol a gépben, eddig kifogástalan.
Se nem hangos, se nem melegszik. Természetesen megfelelő procim van mellé, amely támogatja a funkcióit.
(ínyenc vagyok az új technológiák terén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Házi hangfal építés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged