- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
patyil #63428 üzenetére
Az 5500 monolitikus felépítésű, az APU-kból készült, az 5600 normál chipletes Ryzen, a felépítésből adódóan többet fogyaszt. Szóval valóban ez is különbség, de ennél többet ad hozzá ha idle/kis terhelésre úgy van belőve az energiaprofil, hogy visszafogott legyen.
A monolitikus felépítés is jelent 5-10W mínuszt, de a power saver energiaséma helyett vmi agresszívabb már 0.5-1%-os terhelésen is megdobja jobban a fogyasztást. Ram, IF, a PCIe-k és minden maxon pörög szinte azonnal, vagy vissza sem vesz. Nekem +20W körül simán összejött bármelyik procival, akár egy otthagyott Firefox ablakkal is.
Dvga-nál is az a gond legtöbbször, hogy hiába 5-10W az idle fogyasztása, ha már valami minimális terhelés van akkor az is feltolhatja a vram frekit, gpu frekit, stb... szervernél ez nem gond ha kijelző sincs rákötve
, de kijelzővel már lehet problémás.
@mpierre
Nem érdemes 6000-nél jobbat venni. Én mondjuk kipróbálom de értelme nem sok van, inkább csak a kíváncsiság miatt amit HUN_Sector is fejtegetett.A 4k120p videó mivel van kódolva? Nem látok a dekóderekre fps megkötést, sztem mennie kellene amúgy is de nem nagyon találkoztam még ilyennel. tippre komolyabb gondot okozhat, hogy kijön-e a HDMI/DP-n a jel a lapon keresztül, mint a dekódolása.
De amúgy azzal se kéne, hogy gond legyen, egy rakás lapra rákerült a 4k120p a specire, ha nem is mindre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED monitor topik
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest