- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
válasz
HUN_Sector #62366 üzenetére
Simán játékra szuper választás lehet.
Nekem sajna Lightroom-hoz is kell, ott viszont a 30-as és 40-as széria között 2,5x sebesség különbség jön ki a teszek szerint.
Érdekes módon szérián belül már nincs szórás, tehát nem érdemes erősebb kártyát venni, de ez régen is így volt. Amikor nem csak amatőrként fotóztam, bőven elég volt egy GTX960, míg videós kollégák vették a méregdrága csúcskártyákat Premier-hez meg AfterEffect-hez-
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector #62366 üzenetére
Másfél éve egy 200 mm-es EVGA RTX 3060 Ti ketyerészik a gépben. Szépen lefojtottam 756 mV-ra. Igaz, így nem is szalad 1710 MHz-en, csak 1545-ön. A gyári értéket szerencsére 875 mV-on tudja.
Szóval úgy voltam vele, próbálok egy újabb generációs zöldet nézni utódnak, ami közelít a teljesítményben az elődhöz, de jóval kevésbé energiaéhes. Nem ez lenne az első "egyet hátra" lépésem VGA téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged