Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
phulee
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Simán játékra szuper választás lehet.
Nekem sajna Lightroom-hoz is kell, ott viszont a 30-as és 40-as széria között 2,5x sebesség különbség jön ki a teszek szerint.Érdekes módon szérián belül már nincs szórás, tehát nem érdemes erősebb kártyát venni, de ez régen is így volt. Amikor nem csak amatőrként fotóztam, bőven elég volt egy GTX960, míg videós kollégák vették a méregdrága csúcskártyákat Premier-hez meg AfterEffect-hez-
-
Vigneau
félisten
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Másfél éve egy 200 mm-es EVGA RTX 3060 Ti ketyerészik a gépben. Szépen lefojtottam 756 mV-ra. Igaz, így nem is szalad 1710 MHz-en, csak 1545-ön. A gyári értéket szerencsére 875 mV-on tudja.
Szóval úgy voltam vele, próbálok egy újabb generációs zöldet nézni utódnak, ami közelít a teljesítményben az elődhöz, de jóval kevésbé energiaéhes. Nem ez lenne az első "egyet hátra" lépésem VGA téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nekem sajna Lightroom-hoz is kell, ott viszont a 30-as és 40-as széria között 2,5x sebesség különbség jön ki a teszek szerint.