Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Aktiviti
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
TurboK0
üzenetére
Abszolút számít nálam is. Egyrészt a pénz az pénz, mindig van jobb helye, ha valamire felesleges.
Meg már csak azért is, mert hiába érzek késztetést a cserére és DIY élmény kiélésére... a legutóbbi ilyenekből már sikítva menekültem idő hiányában. Akkor meg minek... szóval még ezért is vacillálok egyelőre. Ill. várom/vártam az újabb opciókat, lásd desktop APU-k megjelenése.Mindent aszerint érdemes belőni, hogy mik a prioritások, pl. nálam az RX470 azért rádobott 10W-ot legalább, meg a chipletes cpu, jól megküldött IF/ram frekikkel is rádob még 15-20W-ot az APU-hoz képest. Persze ez sem egy nagy tétel a végén forintban, de ha abszolút nem kell játék - nekem nem kellett - akkor felesleges, fogyasztásban, hőben, méretben, mindenben...
Amire te tervezed arra jobb a dgpu-s megoldás szerintem is, ahogy írod.
Anno nekem is volt ilyen váltásom, még Llano korszakban, akkor épp jól jött egy kis plusz gpu kraft, árban szintén jobban jött ki. Akkor szó nélkül cseréltem én is APU-t cpu+dvga kombóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Impact 2x16GB DDR4 3200MHz CL20 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING Alaplap
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg már csak azért is, mert hiába érzek késztetést a cserére és DIY élmény kiélésére... a legutóbbi ilyenekből már sikítva menekültem idő hiányában. Akkor meg minek... szóval még ezért is vacillálok egyelőre. Ill. várom/vártam az újabb opciókat, lásd desktop APU-k megjelenése.