- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FullGas
aktív tag
válasz
Pista0001 #60561 üzenetére
Nekem ugyanez a helyzet az A520M ITX. Lehet megfogtok érte kövezni de én szimplán a gyári csavart betekertemés úgy hagytam. tud mozogni az SSD de ha az ember nem matat a gépben napi szinten nem befolyásol semitt, szépen neki feszül a csavar fejének. Több mint 1 éve nekem így van és soha nem okozott problémát. Tervezezm cserélnimert kicsit kevés a 256Gb, de akkor már borda nélkülit választok.
-
PROTRON
addikt
válasz
Pista0001 #60561 üzenetére
Nem tudnád befotózni, meg az alaplapot is ahova menne?
Egyébként legtöbb szervízzel is rendelkező PC boltnál tudsz szerezni, van ahol azért kérik hogy legalább vásárolj náluk valamit, van ahol értik hogy marketing értéke van annak ha jófejek és ingyen adnak, de azért van ahol azt mondják hogy nekik is rendelniük kell, ezért 500huf vagy 1k huf.
Nem csak csavart, távtartót is, de tudnod kell hogy milyen menete van az alaplapnak és mekkora magasság kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest