Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
sasNAXO
üzenetére
Az intel hűtőn vannak nyilak? : O
Pedig a CPUEPS tápkábel azaz...4x indítottam újra a gépet és cseréltem videó kábeleket, még a másik gépből a Quadro k620-at is beledugtam riserrel, hogy hátha alapbeállításként kötelezően PCIe-en akarja a video jelet kiküldeni, vagy csak gyárilag hibásask az alaplapi video kimenetek.
Mire feltűnt hogy vagy teljes alaplap hiba vagy nem akarok visszamenni gariztatni, mi lehet még...
Amúgy mint írtam, már összeállt a konfig, szal tényleg azt hittem az első képen látható állapotban hogy megérett a tesztelésre...
De tényleg útban volt az a kábel darabka a szerelés ideje alatt, szal jó hogy előre nem volt beledugva gyárilag...
Az is jó hogy LPX ramot raktam bele, mert különben nekem nem tettszene a kábeltörése...Egyébként szerintem ontopik a beszélgetés, elvégre mini-itx házikó, pico psu-val használva.
Amúgy még annyi adalék, hogy amikor a 12V LED tápegységen külső műszerrel mérve kereken 12V-ot állítottam be, akkor az alaplap 11,736V-ot mért UEFI-ban.
Szal áttekertem a tekerőjét 12,3V-ra, így már 12,024V-ot mér az alaplap. Cserébe a CPU venti is a min 1000 helyett 1040-en pörög...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Arc Raiders
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ASRock H110M-HDS LGA 1151 alaplap
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő