Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz sasNAXO #59985 üzenetére

Az intel hűtőn vannak nyilak? : O

Pedig a CPUEPS tápkábel azaz...4x indítottam újra a gépet és cseréltem videó kábeleket, még a másik gépből a Quadro k620-at is beledugtam riserrel, hogy hátha alapbeállításként kötelezően PCIe-en akarja a video jelet kiküldeni, vagy csak gyárilag hibásask az alaplapi video kimenetek.
    Mire feltűnt hogy vagy teljes alaplap hiba vagy nem akarok visszamenni gariztatni, mi lehet még... :D

Amúgy mint írtam, már összeállt a konfig, szal tényleg azt hittem az első képen látható állapotban hogy megérett a tesztelésre...

De tényleg útban volt az a kábel darabka a szerelés ideje alatt, szal jó hogy előre nem volt beledugva gyárilag...
    Az is jó hogy LPX ramot raktam bele, mert különben nekem nem tettszene a kábeltörése...

Egyébként szerintem ontopik a beszélgetés, elvégre mini-itx házikó, pico psu-val használva.

Amúgy még annyi adalék, hogy amikor a 12V LED tápegységen külső műszerrel mérve kereken 12V-ot állítottam be, akkor az alaplap 11,736V-ot mért UEFI-ban.
    Szal áttekertem a tekerőjét 12,3V-ra, így már 12,024V-ot mér az alaplap. Cserébe a CPU venti is a min 1000 helyett 1040-en pörög...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés