Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz sasNAXO #58490 üzenetére

Hát veled se lettem előrébb! :D

Ugye ennyin kívül soha senki se tudott többet mondani, csak hogy jó az, de hogy mire, meg miért, az még mindig titok! :D
    A soklemezes raid meg aztán végképp homály, kakukkol megrendeled az új lemezt, másnapra odaér, eltelt 24 óra, akkor rakod be, majd nekifogsz újraépíteni a tömböt, legyen még egy nap...
    Ezzel szemben én meg bekapcsolom a második mentős nast egy 2500ft-os okos konnektor segítségével, és 3 perc múlva minden fájlt elérek a bolygó bármely pontjáról, ha majd lesz időm, akkor berakok egy új lemezt a fő eszközbe, és visszamásolok mindent rá. Nálam a második vinyó egy második kis eszközbe van betéve tőlem 300 km-re, egy másik áram és egy másik internet szolgáltató hálózatára dugva, még a dns szolgáltató is más... Este 9:00-kor bekapcsol, 9:15-kor kikapcsol, azaz napi 1440 perc helyett csak 15 percet megy a vinyó, a sokadik éves WD RED-ben most van kb 300 óra, és ez évi 90 órával nő csak, napi 23 óra 45 percig az órát se tekeri.

Azt ugye már nem is taglaltuk, hogy akárhány lemezed lehet, ha nethiba, áramszünet van, arra se jó a raid, a fájljaid elérhetetlenek ebben az esetben is.

Sajnos ma se lettem okosabb, pedig tényleg jó lenne tudni, miért éri meg annyi pénzt belerakni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés